8-motive-pentru-steriliza-piesele-de-mana-cu-lubricare-2

8 motive pentru întreținerea pieselor de mână cu Lubricare2 Leave a comment

Curatarea si lubrifierea pieselor de mana nu a fost niciodata mai simpla: Lubricare 2, solutia rapida, eficienta si economica.

Cu peste 60 de ani de experienta in dezvoltarea tehnologiilor medicale de ultima generatie, Bien Air aduce precizia ceasurilor elvetiene in procesul de curatare si intretinere a pieselor de mana din cabinetele stomatologice. Lubricare 2, cel mai nou dispozitiv de curatare si lubrifiere a turbinelor si a pieselor contraunghi a fost creat special pentru a inlocui curatarea manuala, imperfecta, a pieselor de mana. 

Pana la 4 piese de mana tratate in acelasi timp
Sistem ultraperformant ce permite curatare si lubrifiere simultana
De 5 ori mai putin lubrifiant pentru fiecare piesa

Pana la 4 piese tratate in acelasi timp

Lubricare 2 curata si lubrifiaza in mod automat piesele de mana cu care lucrati zilnic. Timpul de intretinere este setat in mod automat, prin intermediul unor programe predefinite, in functie de tipul pieselor de mana. Astfel, in 20 de secunde, turbinele sunt curatate si lubrifiate ireprosabil si gata sa fie puse in lucru, in timp ce pentru piesele contraunghi, timpul de intretinere poate ajunge pana la 40 de secunde. In comparatie, intreg procesul de intretinere manuala pentru fiecare piesa dureaza minimum 1 minut si nu este niciodata perfect. 

Curatare si lubrifiere simultana

Gratie sistemului inovativ cu electrovalva dubla respectiv doua cai separate pentru aer si ulei, Lubricare 2 furnizeaza un aer curat fara amestec de ulei, eliminand complet umiditatea din interiorul piesei de mana si asigurand astfel o sterilizare ulterioara optima.

Dupa curatarea propriu-zisa, aerul pătrunde în interiorul pieselor si le usuca in mod corespunzator, inainte de aplicarea uleiului. La final, piesa tratata cu ajutorul Lubricare 2 este curatata, uscata si lubrifiata ireprosabil, timpul de relanti pana la urmatoarea utilizare fiind redus la minimum. 

Rapid, eficient, economic

De acum, lubrifierea pieselor de mana nu este doar eficienta. Cu Lubricare 2, consumul de solutie de ungere pentru fiecare piesa este redus de pana la 5 ori. 

Acces rapid la piesele din aparat

Usa aparatului este usor de manevrat si de detasat, pentru a permite pozitionarea pieselor in aparat fara efort. In plus, Lubricare 2 este prevazut cu un sistem de absorbtie a vaporilor de ulei rezultati in urma lubrifierii, care previne eliberarea aerosolilor in aerul din cabinet. 

Usor de curatat

Prevazut cu un panou de control plat si butoane acoperite in plastic, Lubricare 2 poate fi curatat si dezinfectat usor, prin simpla stergere cu o carpa moale. Astfel, nu trebuie sa va faceti griji ca vor ramane amprente sau urme de murdarie pe suprafata aparatului. 

Sarcina bacteriana este redusa cu 99,99% 

Folosit in combinatie cu spray-ul pentru curatare Spraynet®, asigura o igiena impecabila – la fiecare utilizare, sarcina bacteriana a pieselor tratate este redusa cu 99,99%, considerabil mai ridicata decat in cazul curatarii manuale. 

100% compatibil cu piese de mana de la alti producatori

Piesele de mana sunt perfect compatibile cu Lubricare 2, indiferent de producatorul pieselor, toate vor functiona perfect cu Lubricare 2. Utilizand spray-ului pentru lubrifiere Lubrifluid si spray-ului pentru curatare Spraynet® asigura mentenanta pieselor de mana la cele mai inalte standarde ale calitatii.

Pachete promoționale BienAir Lubricare 2

Pentru ca dorim ca fiecare cabinet stomatologic sa beneficieze de solutii si tehnologii de ultima generatie, am creat o serie de pachete speciale, pentru achizitia aparatului de intretinere Lubricare 2.
Lubricare 2

Cu 4 programe predefinite pentru curățarea și lubrifierea pieselor de mână, Lubricare 2 este un dispozitiv ce nu trebuie să lipsească din cabinetele stomatologice.

Lubricare 2 poate fi achiziționat de aici → 

Pachet Lubricare 2 si 4 piese de mana BienAir

Achizitionat impreună cu 4 piese de mana BienAir, Lubricare 2 beneficiaza de un pret special fiind nu doar o solutie economica, ci si o metoda perfecta de a asigura necesarul de piese de mana din cabinet.

Lubricare 2 impreuna cu piesele contraunghi din gama EVO.15 sau turbinele dentare din gama Tornado participante la promotie pot fi achiziționate de aici → 

Pachet Lubricare 2 si 8 piese de mana BienAir

Intretinerea impecabila a pieselor de mana este acum la indemana tuturor stomatologilor. Asigurati cel mai inalt nivel de performanta in timpul interventiilor stomatologice, cu echipamente de inalta precizie de la BienAir.

Lubricare 2 impreuna cu piesele de mana BienAir participante la promotie, pot fi achiziționate de aici → 

Pachet Lubricare 2 si 15 piese de mana BienAir

15 piese de mana BienAir achizitionate aduc cadou aparatul pentru intretinere Lubricare 2. Pachetul poate fi format din piese contraunghi, piese contraunghi EVO.15, turbine dentare Bora sau turbine Tornado.

Lubricare 2 impreuna cu piesele de mana BienAir participante la promotie pot fi achiziționate de aici → 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You cannot copy content of this page