Ar-Medica Arad 2019 - noi tehnologii pentru stomatologie - Halmadent

AR-Medica – noi tehnologii pentru stomatologie | 07 – 09 noiembrie Leave a comment

In perioada 07 – 09 noiembrie va asteptam in standul Halmadent la expozitia AR-Medica 2019. Vom fi prezenti cu o gama completa de echipamente stomatologice: diferite tipuri de unituri dentare, piese de mana, fiziodispensere, autoclave, compresoare, lasere si instalatie radiologica si multe altele.

Tehnologia laser – Elexxion – pentru prima oara la expozitia AR-Medica

De 17 ani, Elexxion dezvolta si produce in Germania lasere dentare pentru tratamente aplicabile pe țesuturile moi. Laserele Elexxion se bazeaza pe utilizarea tehnologiei superioare DPL. In functie de model laserele pot fi folosite in stomatologia generala, endodontie, implantologie, parodontologie, chirurgie etc. Pe langa gama de lasere, Elexxion pune la dispozitia pacientilor terapia suplimentara pentru parodontita si periimplantita – perio green – creata special pentru laserele Elexxion.

Descopera mai multe informatii despre laserele Elexxion aici →

Laser elexxion nano

Flexibilitate si perfectiune – Belmont Eurus – nou in gama Belmont

Liniile curbe, fluide, care definesc noul model dezvoltat de Belmont, incorporeaza designul european si standardele de calitate japoneze, cu eficienta echipamentului dentar. Unitul stomatologic Belmont Eurus creeaza o experienta confortabila pentru pacient, sigura pentru medicul stomatolog.

Descopera mai multe informatii despre uniturile Belmont aici →

Robuste, durabile, sigure – HäTmed – gama extinsa de autoclave

HäTmed propune solutii de sterilizare variate, de la autoclave de mici dimensiuni pana la autoclave cu pompa vacuum cu racire pe baza de apa care asigura un flux continuu de sterilizare 24/7. Proiectate si dezvoltate cu tehnologie germana, autoclavele HäTmed indeplinesc toate standardele internationale in privinta sterilizarii, confirmate si de testul Helix.

Descopera mai multe informatii despre autoclavele HäTmed aici →

Instalatie radiologica NewTom GO

Radiologie dentara – NewTom GO 3D – performanta extraordinara si imagini de inalta rezolutie

Combinatie intre cele mai bune performante si cele mai noi tehnologii in domeniu, instalatia radiologica NewTom GO 3D este alegerea ideala chiar si pentru cele mai pretentioase clinici stomatologice. Tehnologia exclusiva Safe Beam alaturi de protocoalele pentru doza redusa de radiatii permit adaptarea dozei de radiatii in functie de nevoile de diagnostic si de dimensiunile zonei anatomice, protejand astfel sanatatea pacientului.

Descopera mai multe informatii despre instalatiile radiologice NewTom aici →

Printre produsele expuse in standul Halmadent se numara: unituri dentare de la Belmont, Chirana si Siger, autoclave de clasa B Dxp Domina, Lafomed si Hatmed, compresoare si aparate de aspiratie de la EKOM si Antar, fiziodispensere Bien Air, microscop OP-Dent de la Optomic, lasere Elexxion, instalatie radiologica NewTom GO 3D, o gama variata de piese de mana Bien Air si Chirana si alte produse ce asteapta sa fie descoperite.

AR-Medica, – EXPO ARAD, Calea Aurel Vlaicu nr. 300

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *