Aspirator chirurgical mobil ASPINA

Solutia economica si rapida pentru aspiratia chirurgicala in interventiile stomatologice Leave a comment

Interventiile chirurgicale executate cu ajutorul echipamentelor dentare care nu sunt echipate cu sistem de aspiratie si separator nu mai reprezinta o problema. Aspiratia si evacuarea resturilor, fie ele lichide sau solide, se poate realiza acum cu unitatea de aspiratie mobila.

Aceasta unitate mobila este solutia economica si rapida cand se executa interventii chirurgicale utilizand un unit dentar care nu este echipat cu sistem de aspiratie si separator. De asemenea, ea rezolva si problema de conexiune la sistemul de scurgere, ce nu este deloc facila in cadrul cabinetului stomatologic. Unitatea mobila asigura aspiratia, captarea si separarea fluidelor si resturilor solide rezultate in urma interventiilor chirurgicale. Resturile sunt colectate in vasul incorporat al aspiratorului mobil, eliminandu-se necesitatea conectarii directe la reteaua de scurgere.

Sistemul de sustinere si deplasare pe roti asigura o mutare lina si usoara intre mai multe posturi de lucru si ofera libertate deplina medicului stomatolog. Astfel, aspiratorul chirurgical mobil este recomandat si pentru utilizarea in clinici cu mai multe cabinete stomatologice, eliminand suplimentarea de costuri cu dotarea fiecarui unit dentar cu sistem de aspiratie si separator.

Aspirator chirurgical mobil ASPINA

halmadent-aspiratie-mobila-chirurgicala-ASPINAAspiratorul chirurgical mobil ASPINA, de la EKOM, are un design compact si ergonomic si este construit dintr-un material cu proprietati de amortizare a zgomotului, avand un nivel de zgomot mai mic de 48 de decibeli. In partea superioara aspiratorul mobil ASPINA este dotat cu suport pentru tuburile de aspiratie. Aspiratorul ASPINA are o putere de aspiratie de 1100 l/min si un rezervor de evacuare de 5 litri a carui nivel de umplere se poate urmari pe indicatorul din partea exterioara a aspiratorului. Cand rezervorul de evacuare se umple cu deseuri functia de aspiratie se opreste si este necesara golirea rezervorului. In timpul interventiilor mai lungi ventilatorul de racire mentine o temperatura optima.

 

 

 

Aspiratorul chirurgical mobil ASPINA poate fi comandat online pe www.halmadent.ro iar pentru informatii suplimentare va stam la dispozitie la telefon 0268.414.157 si email office@halmadent.ro.

Testeaza gratuit inainte de achizitie!

Pentru a va convinge de beneficiile aspiratorului chirurgical mobil ASPINA la HALMADENT aveti la dispozitie 10 zile pentru testare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *