Clinici partenere

Multumesc foarte mult Halmadent, pentru profesionalismul de care dati dovada in colaborarea dezvoltata de mai bine de 5 ani!

Colaborarea cu voi a inceput cu un unit dentar, am dezvoltat clinica si am ajuns la 4 unituri, iar acum am avansat la “urmatorul nivel”, instalatia radiologica NewTom GO 2D/3D, tot impreuna! Un dispozitiv CBCT ce ofera o performanta exceptionala si protectie pentru pacient.

Multumesc inca o data pentru increderea si suportul oferite.

Clinica Well Dental, Bucuresti

Pearl Smile este o clinica ultramoderna ce ofera servicii premium catre toti pacientii din Sibiu. Indeplinirea cu succes a acestui obiectiv este sustinut si de parteneriatul cu Halmadent, furnizorul nostru de aparatura stomatologica de ultima generatie. Apreciem si recomandam aceasta colaborare!

Clinica Pearl Smile, Sibiu

Prima Dental Clinic este un proiect amplu, unic in Turnu Magurele, care ofera solutii pentru rezolvarea problemelor dentare complexe. Calitatea serviciilor stomatologice este sustinuta si de aparatura de ultima generatie cu care sunt dotate cabinetele. Halmadent este furnizorul nostru de incredere pentru echipamentele de radiologie, care ofera o performanta exceptionala prin imagini de inalta rezolutie.

Recomand echipa Halmadent atat pentru suportul oferit din faza de proiectare pana la finalizarea acestuia, cat si post-vanzare.

Dr. Mihai Voiculescu – Prima Dental Clinic, Turnu Magurele

Plecam de la ideea ca cele mai frumoase relatii sunt cele de prietenie, si ne bucuram cand pacientii si colaboratorii ne devin prieteni.

Ne-am propus sa tinem pasul cu noile tendinte de dezvoltare în domeniul echipamentelor si colaborarea cu Halmadent ne asigura increderea ca beneficiem de aparatura medicala si interventii de service prompte astfel incat sa asiguram tratamente sigure si de calitate, catre toti pacientii nostri.

Recomandam cu mare drag echipa Halmadent!

Clinica Teodent, Botosani