Congresul International de Estetica Dentara | 17 – 19 mai, 2018 Leave a comment

Va asteptam la standul Halmadent, unde veti beneficia de consultanta de specialitate din partea echipei noastre. Printre echipamentele expuse vor fi prezente:

2018-04 Denta de Primavara Bucuresti_fb 3Cel mai inalt standard de imagistica dentara – NewTom GO 3D

Ortopantomograful NewTom GO este un model reprezentativ pentru cele mai inalte standarde de imagistica dentara, cu multiple variante de vizualizare si un nivel superior de prelucrare, adaptate chiar si celor mai moderne clinici stomatologice. Este o unitate de radiologie 2D/3D versatila, proiectata pentru a putea extinde posibilitatile de diagnosticare la toate cabinetele stomatologice.

Cu peste 20 de ani de experienta, cercetare si inovatie, NewTom s-a remarcat prin excelenta si calitate. Inovatoare si fiabile, unitatile de radiologie dentara NewTom garanteaza cele mai bune rezultate de diagnosticare.

NewTom genereaza imagini cu o rezolutie incepand de la  75µm (grosimea minima a sectiunii), pentru masuratori precise, diagnosticare corecta, rata de succes a tratamentului crescuta, diminuare riscuri.

Domenii de aplicabilitate CBCT: implantologiechirurgieendodontieortodontie, patologii ORL si orice alte ramuri ale stomatologiei  in care se cer imagini clare.

endodontie

Sistemele NewTom ne ofera imagini cu rezolutii incepand de la 75µm si 16 bit image depth (peste 65.000 de nuante de gri), ceea ce ne permite sa identificam mai bine detaliile anatomice si structura osoasa; putem explora in detaliu structura zonei de interes, navigand simultan pe multiple planuri.

implantologie

Aparatura NewTom si softul NNT permite crearea sectiunilor transversale pentru analiza calitativa a diferitelor zone aflate in interiorul volumului. Putem aprecia corect traiectoria, inclinatia, adancimea sau inaltimea acestuia si masura cu precizie densitatea osoasa, distantele si dimensiunile care ne intereseaza. Toate acestea fac posibila simularea corecta si planificarea cu precizie a unui implant.

Aparatura NewTom ne ofera o claritate deosebita pentru imaginile 2D si 3D (camp vizual maxim 24×19 cm), in care pot fi identificate si marcate cu usurinta: inclinatiile de radacina, pozitia dintilor, absorbtia, cresterea hiperplastica, anomalii ale structurii dintelui si pozitia canalului mandibular.

chirurgie orala si maxilo-faciala

Sistemul NNT ofera informatii detaliate ale articulatiei, structurii anatomice si anatomiei individuale, astfel incat se poate prescrie cel mai rezonabil tratament post-operatoriu.

2018-05 eveniment SSER_fb event cover 2 - 1920x1080- 2

Unitul dentar Chirana Cheese Effective la Congresul International de Estetica Dentara

Cand tehnologia devine sinonimul simplicitatii, se naște solutia optima: unitul dentar Chirana CHEESE Effective. Configurabil cu pana la 6 posturi, permite echiparea atat cu fotoliul SK1-01, cat si cu fotoliul mai lat si confortabil SK1-08.

fiabilitate
Fiabilitatea recunoscuta in Romania, de sute de stomatologi, și sustinuta de o garantie de pana la 5 ani.

ergonomie
Echiparea personalizata, a unitului dentar, in functie de modul de lucru asigura confort atat pentru pacient cat si pentru medicului stomatolog.

inovatie
Investitia permanenta in inovatie si dezvoltare imbogateste viata profesionala a medicilor stomatologi si ridica standardul de ingrijire acordat pacientilor.

design
Designul slim și gama generoasă de culori crează în cabinetul stomatologic cea mai inalta forma a de exprimare a frumosului.

Va asteptam la standul Halmadent, in cadrul Congresulului International de Estetica Dentara, organizat la Hotel Marriott, Bucuresti, in perioada 17 – 19 mai, 2018.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *