Curs Halmadent – 13-15 septembrie 2019 Leave a comment

Partener de incredere al medicilor stomatologi din Romania de 15 ani, Halmadent a organizat si anul acesta un curs in care au fost prezentate cele mai noi tehnologii si produse din domeniul stomatologic. Editia de anul acesta a pus accent in special pe produse noi din segmentul autoclavelor, produse de radiologie, tehnologia laser, dar si un nou unit stomatologic, Eurus de la Belmont.

In aceasta toamna, cursul s-a desfasurat in perioada 13-15 septembrie, la Bran, unde specialisti si consultanti in domeniu au participat la sesiuni de networking, prezentari de produse si tehnologie de ultima ora.

Cateva dintre produsele prezentate:

Autoclave HaTmed

Produsele Hatmed sunt dezvoltate cu un focus deosebit pentru calitate, inovatie si progres tehnologic. Anul acesta, au fost introduse in gama de produse Halmadent noi autoclave menite sa corespunda chiar si celor mai exigente nevoi de sterilizare. Asamblate cu piese de calitate, precum pompa vacuum germana Thomas, autoclavele HaTmed asigura garantia unei sterilizari rapide, de calitate, cu aplicabilitate in diferite medii: clinici stomatologice, centre de implantologie, camere chirurgie, spitale sau saloane de cosmetica. Halmadent ofera autoclave HaTmed: seria rapida, seria cu pompa vacuum cu racire cu aer si seria de autoclave cu pompa vacuum cu racire cu apa.

NewTom RXDC

Pe segmentul de produse de radiologie, Halmadent a prezentat noua instalatie retroalveolară NewTom RXDC, o unitate de raze X cu generator de radiatii de inalta frecventă. NewTom RXDC ofera cel mai bun punct focal disponibil pe piata, de 0,4 mm, iar alaturi de colimatorul de 30 cm asigura imagini clar definite, pentru un diagnostic excelent, cu o doza redusa de radiatii.

Tehnologia laser elexxion AG

Un nou segment de produse prezentat anul acesta la cursul Halmadent este tehnologia laser de la Elexxion AG. Brandul german dezvolta si produce de aproape 17 ani lasere dentare pentru tratamente aplicabile pe tesuturile moi. Compania ofera diferite modele de lasere dentare: Claros, Nano, Pico 2.0 si Pico-Lite. De asemenea, pune la dispoziția pacientilor terapia suplimentara pentru parodontita si periimplantita (perio green®) creata special pentru laserele Elexxion.

Eurus, Belmont

In cadrul cursului s-a prezentat noul unit Eurus de la Belmont, producator cu traditie in domeniul centrelor de tratament stomatologic. Noile modele Eurus sunt create in sistem modular si sunt configurabile cu pana la 5 instrumente combinand fotoliul pentru pacient, compact sau pliabil, cu masa medicala cu furtune sus sau furtune jos, standard sau tip Place. Uniturile Eurus imbunatatesc conditiile de lucru pentru medicul stomatolog, reducand oboseala, imbunatatind iluminatul in timpul interventiilor si oferind o igiena impecabila.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *