Cursuri radioprotectie dentara

Cursuri radioprotectie dentara, partener AC RAD Medical Consult & Service

Partener de incredere al medicilor stomatologi din Romania, suntem in permanenta alaturi de cei care cauta cele mai inalte standarde de imagistica dentara pentru pacientii lor, oferind solutii de ultima generatie, care fac convergenta intre tehnologie, performanta si siguranta.

Astfel, am decis sa intregim aceasta gama alaturand un nou serviciu, oferit prin parteneriatul cu AC RAD Medical Consult & Service: cursuri acreditate de radioprotectie pentru medici si asistenti.

Avizate de Comisia Nationala pentru Controlul Activitatilor Nucleare (CNCAN), cursurile de Radioprotectie sustinute de AC RAD Medical Consult & Service deservesc pentru obtinerea sau prelungirea permiselor de exercitare a activitatilor nucleare in conditii de maxima siguranta, nivel I si nivel II. Cursurile cu specializarea Röntgendiagnostic dentar (RTGD) se adreseaza deopotriva medicilor (nivel II) si asistentelor (nivel I) a caror activitate implica utilizarea echipamentelor radiologice.

Activitatile de inscriere, organizare si sustinere a cursurilor vor fi realizate cu exclusivitate de catre AC RAD Medical Consult & Service.

Prin transmiterea formularului de mai jos, solicitarea dumneavoastra va fi preluata de catre reprezentantii AC RAD Medical Consult & Service si veti fi contactati de catre acestia pentru detalii.

Oferta de instalatii radiologice Halmadent