Eliminarea aerosolilor, cerinta vitala in activitatea stomatologica Leave a comment

Eliminarea aerosolilor a devenit o cerinta vitala in practica stomatologica. Astazi, datorita sistemului de protectie WS Aerosol Defender, sanatatea medicului si a asistentei este protejata de riscurile asociate raspandirii aerosolilor. Eficient si ergonomic, dispozitivul minimizeaza cantitatea de aerosol care provine din cavitatea bucala in cadrul interventiilor stomatologice. Este o investitie sigura, eficienta si economica!

Sistem de protectie impotriva aerosolilor OPRIT

Sistem de protectie impotriva aerosolilor PORNIT

Sistemul de protectie impotriva aerosolilor, WS Aerosol Defender capteaza aerosolii, picaturile de saliva si de sange si reduce semnificativ riscul de raspandire al agentilor patogeni asupra personalului medical sau a suprafetelor din apropiere.

Folosirea dispozitivului WS Aerosol Defender in timpul tratamentului dentar protejeaza personalul care lucreaza aproape de cavitatea bucala a pacientului. Aspirarea aerosolului reduce semnificativ riscul raspandirii agentilor patogeni in aerul care inconjoară cavitatea bucala. Astfel, utilizarea corecta a dispozitivului protejeaza impotriva aerosolului contaminat cu virusuri, bacterii sau alte substante toxice.

Sistemul WS Aerosol Defender se conecteaza cu usurinta la orice terminal cu canula mare (Ø16 mm) si este operat direct de sistemul de aspiratie al unitului dentar. Sistemul de protectie impotriva aerosolilor WS Aerosol Defender poate fi achizitionat de aici →

Eficient

Proiectat sa se muleze perfect pe cadranul cavitatii bucale, fara sa obstructioneze in nici un fel miscarile medicului stomatolog, dispozitivul este potrivit pentru toate tipurile de tratament stomatologic, inclusiv pentru cele la care se foloseste diga.

Sistem de protectie impotriva aerosolilor - Cefla WS Aerosol Defender

Sigur

Echipat cu o zona larga de captare a aerosolilor si a lichidelor biologice si un sistem dublu de rotatie care optimizeaza eficienta aspiratiei in orice pozitie, sistemul reduce semnificativ riscul de raspandire al agentilor patogeni.

Economic

Dispozitivul permite autoclavarea la 121°C de aproximativ 200 ori, generand astfel un cost/pacient extrem de mic.

Sistem de protectie impotriva aerosolilor - Cefla WS Aerosol Defender

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *