Eveniment special la Denta de Primăvară Leave a comment

In perioada 06-08 aprilie 2017 va invitam sa testati produsele noastre la expozitia Denta la Romexpo București. Vineri, 7 aprilie, in standul HALMADENT puteți testa microscopul OD-Dent de la OPTOMIC alături de medicul stomatolog Dr. Florin Stanciu, de la care veți putea afla cele mai bune soluții tehnice și practice pentru endodonția asistată de microscop.

Microscopul OP-Dent de la OPTOMIC este proiect si construit folosind cele mai moderne si precise sisteme de fabricatie, indeplinind cele mai exigente cerinte in domeniul dentar. Este unul dintre cele mai performante microscoape de pe piata in ceea ce priveste: gama de sisteme de iluminat, separatoare de fascicule, capturi de imagini, video si dispozitive de tratament. Datorita excelentelor caracteristici optice si mecanice, impreuna cu mobilitatea marita, microscopul OP-Dent este echipamentul ideal pentru orice tip de tratament.

Printre produsele expuse in standul HALMADENT se numara: unituri dentare Chirana, Siger si Belmont, autoclav clasa B DOMINA PLUS, compresoare si aparate de aspiratie EKOM, unitate de aspiratie mobila ASPINA, fiziodispenser Chiropro L, piese de mana Chirana si Bien Air, microscop OP-Dent de la OPTOMIC.

Pentru vizitatorii standului HALMADENT am pregatit discounturi speciale si o tombola la care aveti sansa sa castigati o turbina Chirana TGL 656 Easy cu LED, fibra optica, 5 puncte spray, push-button si rulmenti ceramici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *