Expozitia Denta 2017 si evenimente speciale

Noutati si evenimente speciale la expozitia Denta 2017 Leave a comment

In perioada 23 – 25 noiembrie va asteptam in standul Halmadent la expozitia Denta 2017

Bucuresti, Romexpo – pavilion C4 – C5, stand 11

Veti putea vedea si testa o gama completa de echipamente stomatologice expuse: zece tipuri diferite de unituri dentare, peste 50 de modele de piese de mana, fiziodispensere, autoclave, compresoare si multe altele. In plus, puteti descoperi si testa cel mai inalt standard de imagistica dentara cu ortopantomografele NewTom VGI evo si GO 3D, expuse pentru prima oara la DENTA. Si, va invitam în fiecare zi sa participati la demonstratiile live ale performantului microscop OPTOMIC OP-DENT.

Cel mai inalt standard de imagistica dentara – NewTom VGI evo si GO 3D vor fi prezente pentru prima oara la expozitia DENTA

Radiologie dentara ortopantomograf NewTom

 

Ortopantomograful NewTom GO este o unitate de radiologie 2D/3D versatila, la preturi accesibile. NewTom GO este proiectat de NewTom pentru a putea extinde posibilitatile de diagnosticare la toate cabinetele stomatologice. Ortopantomograful combina cele mai bune performante 2D cu cele mai noi tehnologii 3D.

Ortopantomograful NewTom VGI evo este o unitate de radiologie ce permite investigatia intregii zone maxilo-faciale utile pentru chirurgia estetica / functionala ortognatica si tratamente ortodontice. Ortopantomograful se remarca oferind o afisare exacta si detaliata avand cel mai mic punct de focalizare disponibil pe piata.

 

tratament endodontic la microscop optomic

Prezentari live – TRATAMENTUL ENDODONTIC GHIDAT DE MICROSCOP

In fiecare zi la orele 11:00, 13:00, 15:00 si 17:00 cu medicul stomatolog Dr. Florin Stanciu.

Performant si fiabil, microscopul OP-Dent de la OPTOMIC, indeplineste cele mai exigente cerinte in domeniul stomatologic. Acesta permite configurarea cu o gama larga de dispozitive de tratament, precum: sisteme de iluminat, separatoare de fascicule, binocluri, obiective, oculare si schimbatoare Galilei.

 

 

Printre produsele expuse in standul HALMADENT se numara: uniturile dentare Belmont, Chirana si Siger, autoclavele de clasa B Dxp DOMINA si LAFOMED, compresoare si aparate de aspiratie EKOM, unitate de aspiratie mobila ASPINA, fiziodispenser Chiropro L, piese de mana Chirana si Bien Air, microscop OP-Dent de la OPTOMIC, ortopantomografele NewTom VGI evo si  NewTom GO 3Dsi multe alte produse ce asteapta sa fie descoperite.

Bucuresti, Romexpo – pavilion C4 – C5, stand 11

23 – 25 noiembrie 2017

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *