Expozitia Denta de Primavara, Bucuresti 11 – 13 aprilie, 2019 Leave a comment

Halmadent va invita la Denta de Primavara, in perioada 11 – 13 aprilie, 2019

Partener de incredere al medicilor stomatologi din Romania de peste 15 ani, Halmadent va intampina cu noutati si promotii speciale la Denta de Primavara 2019. Oferim o gama diversificata de echipamente stomatologice, accesorii pentru unituri dentare, compresoare, autoclave, aparatura pentru chirurgie, implantologie si imagistica dentara. Misiunea noastra este de a satisface nevoile tehnologice ale clientilor, cu o echipa de profesionisti cu experienta, produse de calitate, marci de renume si servicii de valoare.

Turbina Tornado X  de la BienAir – prima turbina cu 5 ANI GARANTIE

Producatorul BienAir introduce anul acesta o noua turbina, produsul incununand cei 60 de ani de experienta si pasiune a expertilor elevetieni de la BienAir. Produsele durabile, de calitate, pasiunea si inovatia pozitioneaza BienAir ca lider in productia de instrumente stomatologice rotative.

Gama de turbine Tornado de la BienAir s-a impus cu un standard ridicat de fiabilitate, tehnologie inovativa si design confortabil si placut. Prima turbina de pe piata cu 5 ANI GARANTIE, Tornado X se prezinta cu un sistem de racire in trei puncte, tehnologie anti-incalzire, iluminare LED de exceptie si un design gandit pentru confort si stabilitate fara vibratii. Aflati mai multe detalii de la consultantii nostri.

NewTomdisponibil in Romania prin parteneriatul cu Halmadent

Cu o experienta de peste 20 de ani, NewTom a inovat si a dezvoltat numeroase echipamente de radiologie care au ajutat medicina dentara sa ajunga la un nivel superior de prelucrare imagistica.

Caracteristici precum: imagini scara 1:1, cel mai mic punct focal, Voxel de la 75 μm si imagini cu 65.000 nuante de gri (16 bit grey level scale) fac diferentierea fata de instalatiile radiologice concurente.

Dispozitivele radiologice de la NewTom sunt disponibile in mai multe configuratii, ce pot deservi zone medicale variate: stomatologie, ORL, chirurgie maxilofaciala sau examinari ale coloanei vertebrale.

Tehnologia inovativa si eficienta incorporata in  modelul GiANO HR indeplineste cerintele cele mai exigente. Performanta ireprosabila in orice situatie este sustinuta de o garantie de 5 ANI, promotie valabila pana la 31 iulie 2019. De asemenea, sunt incluse si 2 zile de training dedicat din partea specialistilor Halmadent.

Autoclavul Dxp Dominao solutie optima de sterilizare

Sterilizarea instrumentarului dentar si a pieselor de mana din cabinetul stomatologic este o activitate importanta, complexa si totodata poate fi costisitoare daca nu se utilizeaza cea mai eficienta aparatura pentru sigilare si sterilizare.

Autoclavul de la DentalX, Dxp Domina, indeplineste cele mai noi standarde internationale si a trecut cele mai dificile teste de sterilizare (testul Bowie&Dick si testul Helix). Toate etapele și ciclurile de sterilizare sunt controlate de microprocesor, ajutând la monitorizarea procesului de sterilizare și eliminându-se astfel riscul de eroare umană. De asemenea, un beneficiu de notat al Dxp Domina  este volumul util marit de 12,6 litri, la o capacitate de 18 litri.

________________________________________________________________________

Printre produsele expuse in standul HALMADENT se numara:

  • unituri dentare Chirana si Siger
  • autoclave DentalX Dxp Domina si LAFOMED
  • instalatie radiologica NewTom GO 3D
  • compresoare EKOM si ANTAR
  • fiziodispenser BienAir
  • microscop Optomic OP Dent 5
  • piese de mana Chirana si Bien Air

Va asteptam la Bucuresti, ROMEXPO

11 – 13 aprilie, 2019

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *