expozitie echipamente stomatologice Ar-Medica 2017

Noutati si evenimente speciale la Ar-Medica 2017 Leave a comment

In perioada 02-04 noiembrie 2017 la Arad va avea loc expozitia de echipamente stomatologice AR-MEDICA, cel mai mare eveniment de profil din vestul tarii. Va asteptam la standul HALMADENT cu noutati, evenimente si oferte speciale, pentru vizitatorii standului.

cel mai inalt standard de imagistica la ar-medica

Cel mai inalt standard de imagistica dentara – NewTom GO 3D va fi prezent pentru prima data la AR-MEDICA

Ortopantomograful NewTom GO este o unitate de radiologie 2D/3D versatila, la preturi accesibile. NewTom GO, proiectat de NewTom pentru a putea extinde posibilitatile de diagnosticare la toate cabinetele stomatologice, combina cele mai bune performante 2D cu cele mai noi tehnologii 3D.

 

 

 

microscop optomic

Eveniment special: ERGONOMIA LUCRULUI LA MICROSCOP Sambata 04 noiembrie, 10.00-14.00, cu medicul stomatolog Vlad Lup

Performant si fiabil, microscopul OP-Dent de la OPTOMIC, indeplineste cele mai exigente cerinte in domeniul stomatologic. permite configurarea cu o gama larga de dispozitive de tratament, precum: sisteme de iluminat, separatoare de fascicule, binocluri, obiective, oculare si schimbatoare Galilei.

 

 

Printre produsele expuse in standul HALMADENT se numara: unituri dentare Chirana si Siger, autoclav clasa B Dxp DOMINA si LAFOMED, compresoare si aparate de aspiratie EKOM, unitate de aspiratie mobila ASPINA, fiziodispenser Chiropro L, piese de mana Chirana si Bien Air, microscop OP-Dent de la OPTOMIC si ortopantomograf NewTom GO 3D.

EXPO ARAD, Calea Aurel Vlaicu nr. 300, soseaua Arad-Nadlac

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *