Expozitia MaraMedica, Baia Mare 28 februarie – 2 martie 2019 Leave a comment

Va asteptam la Centrul de Instruire si Marketing al CCI Maramures, la a XVI-A editie  a manifestarii stintifice si expozitionale MaraMedica

Partener de incredere a brandurilor de prestigiu la nivel mondial, Halmadent acorda o deosebita atentie preocuparilor medicilor in domeniul stomatologiei. Misiunea noastra este de a satisface nevoile clientilor, prin echipa de profesionisti, produse de calitate, marci de renume si servicii de valoare. Venim in intampinarea cerintelor dumneavoastra cu o gama diversificata de echipamente stomatologice, accesorii pentru unituri dentare, compresoare, autoclave, aparatura pentru chirurgie, implantologie si imagistica dentara.

 

Fiabil, ergonomic, functional – Unitul dentar Chirana CHEESE Easyunit dentar chirana cheese easy furtune sus

Unitul dentar Chirana CHEESE Easy cu furtune sus este partenerul perfect pentru stomatologii care cauta cel mai inalt nivel de performantă pentru pacientii sai. Este un sistem modular unic, dezvoltat cu tehnologii noi, folosind materiale de inalta calitate. Chirana CHEESE Easy permite o echipare vasta, imbinand performanta cu un design atractiv si inovativ pentru un raport calitate/pret excelent. Este disponibil in culoarea alba sau, optional, colorat in combinatie cu diferite nuante de tapiterie.

 

 

 

NewTom GO 3D – disponibil in Romania prin Halmadent

Cu o experienta de peste 20 de ani, NewTom a inovat si a dezvoltat numeroase echipamente de radiologie care au ajutat medicina dentară sa ajunga la un nivel superior de prelucrare imagistica. NewTom GO, proiectat pentru a putea extinde posibilitatile de diagnosticare la toate cabinetele stomatologice, combina cele mai bune performante 2D cu cele mai inovative tehnologii 3D.

Datorita tehnologiei avansate de citire si inregistrare, NewTom GO ofera imagini la o calitate exceptionala. In plus, protocoalele si algoritmii specifici asigura o focalizare optima si un detaliu excelent.

Domenii de aplicabilitate: implantologie, chirurgie, endodontie, patologii ORL si alte ramuri ale stomatologiei  in care se cer imagini clare. NewTom garanteaza masuratori precise, diagnosticare corecta si rata de succes a tratamentului crescuta.

 

 

Microscopul OP-DENT, dezvoltat de OPTOMIC, indeplineste cele mai exigente cerinte in domeniul dentar. Este proiectat si construit folosind cele mai moderne si precise sisteme de fabricatie.

Este unul dintre cele mai performante microscoape de pe piata in ceea ce privește: gama de sisteme de iluminat, separatoare de fascicule, capturi de imagine, video si dispozivite de tratament. Datorita excelentelor caracteristici optice si mecanice, impreuna cu mobilitatea marita, microscopul OP-DENT este echipamentul ideal pentru orice tip de tratament.

Este in acelasi timp robust, stabil si mobil, ceea ce permite specialistului sa lucreze in cea mai comoda postura si este foarte practic in orice cabinet medical, nu ocupa mult spatiu, datorita bratului care poate fi pliat la o dimensiune minima. Microscopul OP-DENT poate fi montat pe podea, dar si pe perete sau tavan.

________________________________________________________________________

 

Printre produsele expuse in standul HALMADENT se numara:

  • unituri dentare Chirana si Siger,
  • autoclave DentalX DOMINA DXP si LAFOMED,
  • instalatie radiologica NewTom GO 3D,
  • compresoare EKOM si ANTAR,
  • fiziodispenser BienAir,
  • microscop Optomic OP Dent 5
  • piese de mana Chirana si Bien Air.

Va asteptam la Baia Mare, Centrul de Instruire și Marketing al CCI Maramures, Aleea Expoziţiei nr. 5

28 februarie – 2 martie, 2019

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *