Halmadent.ro https://www.halmadent.ro Tehnologie si service pentru stomatologi Tue, 18 Jun 2019 09:46:00 +0000 ro-RO hourly 1 https://wordpress.org/?v=5.1.1 https://www.halmadent.ro/wp-content/uploads/2017/09/halmadent_favicon.jpg Halmadent.ro https://www.halmadent.ro 32 32 Expozitia Denta & Pharma 2019, Editia a XVIII-a https://www.halmadent.ro/expozitia-denta-pharma-2019-editia-a-xviii-a/ https://www.halmadent.ro/expozitia-denta-pharma-2019-editia-a-xviii-a/#respond Thu, 16 May 2019 11:32:53 +0000 https://www.halmadent.ro/?p=10615 Va asteptam la standul Halmadent, unde veti beneficia de consultanta de specialitate din partea echipei noastre. Oferim o gama diversificata de echipamente stomatologice, accesorii pentru unituri dentare, compresoare, autoclave, aparatura

The post Expozitia Denta & Pharma 2019, Editia a XVIII-a appeared first on Halmadent.ro.

]]>

Va asteptam la standul Halmadent, unde veti beneficia de consultanta de specialitate din partea echipei noastre. Oferim o gama diversificata de echipamente stomatologice, accesorii pentru unituri dentare, compresoare, autoclave, aparatura pentru chirurgie, implantologie si imagistica dentara.

Printre echipamentele expuse se numara: unitul dentar Chirana Cheese Easy, compresorul DK50 2V cu carcasă de insonorizare și uscător de aer de la Ekom , autoclavul Dxp Domina de la DentalX Italia, precum si noua turbina TornadoX de la producatorul elvetian BienAir.

23-25 mai, Hotel Comandor, Mamaia

The post Expozitia Denta & Pharma 2019, Editia a XVIII-a appeared first on Halmadent.ro.

]]>
https://www.halmadent.ro/expozitia-denta-pharma-2019-editia-a-xviii-a/feed/ 0
Congresul International de Estetica Dentara – SSER, 9-11 mai 2019 https://www.halmadent.ro/sser-international-congress-of-esthetic-dentistry-9-11-mai-2019-bucuresti/ https://www.halmadent.ro/sser-international-congress-of-esthetic-dentistry-9-11-mai-2019-bucuresti/#respond Fri, 03 May 2019 09:17:42 +0000 https://www.halmadent.ro/?p=10482 Partener de incredere al medicilor stomatologi din Romania de peste 15 ani, Halmadent va intampina cu noutati si promotii speciale la cea de-a 16-a editie a Congresului International de Estetica

The post Congresul International de Estetica Dentara – SSER, 9-11 mai 2019 appeared first on Halmadent.ro.

]]>

Partener de incredere al medicilor stomatologi din Romania de peste 15 ani, Halmadent va intampina cu noutati si promotii speciale la cea de-a 16-a editie a Congresului International de Estetica Dentara. Misiunea noastra este de a satisface nevoile tehnologice ale clientilor, cu o echipa de profesionisti cu experienta, produse de calitate, marci de renume si servicii de valoare.

Instalatie radiologica NewTon GO 3D

Cu o experienta de peste 20 de ani, compania italiana NewTom si-a castigat renumele mondial ca fiind primii care au brevetat si dezvoltat tehnologia Cone BEAM 3D in domeniul chirurgiei maxilo-faciale. Sigur atat pentru pacient cat si pentru tehnician, sistemul Safe BEAM regleaza automat dozajul de radiatii in functie de densitatea osoasa a pacientului. 

Dispozitivele radiologice de la NewTom sunt disponibile in mai multe configuratii, ce pot deservi zone medicale variate: stomatologie, ORL, chirurgie maxilofaciala sau examinari ale coloanei vertebrale.

Tehnologia inovativa si eficienta incorporata in modelul NewTom GO 3D indeplinesc cele mai exigente cerinte. Performanta ireprosabila in orice situatie este sustinuta de o garantie de 5 ANI, promotie valabila pana la 30 iunie 2019. De asemenea, sunt incluse si 2 zile de training dedicat din partea specialistilor Halmadent.

 

Unit dentar Belmont SP-CLEO II

 

Echipat cu furtune jos și suport pliabil pentru picioare, unitul dentar SP-CLEO II a fost dezvoltat pentru o multitudine de tratamente medicale si pentru instalarea in cele mai provocatoare locatii, in privinta spatiului, fara niciun compromis privind utilizarea si functionalitatea. Ultra-manevrabilitatea mesei medicale si a blocului scuipator, durabilitatea si usurinta utilizarii sunt, de asemenea, caracteristicile unitului dezvoltat de Belmont.

Garantia de 5 ani si fiabilitatea dovedita de 45 de ani de traditie si renume in domeniu, de catre uniturile Belmont, sunt sustinute de un contract de service rapid, in maximum 24 h. In plus, acum unitul dentar SP-CLEO II de la Belmont beneficiaza de 20% reducere.

 

 

Printre produsele expuse in standul HALMADENT se numara: unit dentar SP-CLEO II de la Belmont, instalatie radiologica NewTom GO 3D, compresor de 25 litri cu carcasa de insonorizare si uscator de aer de la Ekom, o gama larga de piese de mana de la Bien Air si sistem complet pentru sterilizarea instrumentelor din cabinetul stomatologic, ce contine autoclav Dxp Domina, filtru automat cu osmoza inversa PURITY si sigilator pentru instrumente.

The post Congresul International de Estetica Dentara – SSER, 9-11 mai 2019 appeared first on Halmadent.ro.

]]>
https://www.halmadent.ro/sser-international-congress-of-esthetic-dentistry-9-11-mai-2019-bucuresti/feed/ 0
Potential de diagnostic nelimitat cu instalatia de radiologie GiANO HR https://www.halmadent.ro/potential-de-dignostic-nelimitat-cu-instalatia-de-radiologie-giano-hr/ https://www.halmadent.ro/potential-de-dignostic-nelimitat-cu-instalatia-de-radiologie-giano-hr/#respond Fri, 19 Apr 2019 10:03:12 +0000 https://www.halmadent.ro/?p=10390 GiANO HR – Performant si precis Puternic si versatil, GiANO HR este un dispozitiv complet pentru examinări 2D și 3D, pentru stomatologie, chirurgie maxilo-faciala si otorinolaringologie. Imagini cu cea mai

The post Potential de diagnostic nelimitat cu instalatia de radiologie GiANO HR appeared first on Halmadent.ro.

]]>

GiANO HR – Performant si precis

Puternic si versatil, GiANO HR este un dispozitiv complet pentru examinări 2D și 3D, pentru stomatologie, chirurgie maxilo-faciala si otorinolaringologie. Imagini cu cea mai mare rezolutie de pe piata, algoritmi brevetati, un panou de control touchscheen de 10″si software-ul NNT oferit de NewTom, ajuta medicii stomatologi sa obtina rezultate precise in diagnosticare.

Pentru ca vrem sa sustinem medicii stomatologi care cauta cel mai inalt nivel de performanta pentru pacientii lor, instalatia radiologica GiANO HR are acum 5 ANI GARANTIE*. Garantia standard este de 2 ani, si in plus beneficiati de 3 ani extra garantie pentru tub si senzor. Oferta speciala este valabila pana la 31 iulie 2019.

Instalatia radiologica GiANO HR de la NewTom

ofera multiple unghiuri de secționare, vedere panoramică, reconstrucție multiplanară, analiza densitații osoase, simulare de implanturi si poate fi instalat intr-una din cele trei configurații 3D, usor de actualizat:

 • 3D PRIME – 10×8 cm este potrivit pentru toate diagnozele dentare si nevoile de planificare a implanturilor
 • 3D ADVANCED – 13×16 cm ofera un camp vizual extins, cu rezolutie maxima, ce acopera si nevoile de examinare ORL
 • 3D PROFESSIONAL – 16×18 cm asigura performanta maxima a diagnosticarii capului si gatului pentru a investiga intreaga zona dento-maxilo-faciala si coloana vertebrala cervicala.

Mai multe detalii despre instalatia radiologica GiANO HR aici → 

In plus, un mod exclusiv 3D-XF (functia eXtra) utilizeaza traiectorii aproape de structurile anatomice, permitand imagini de rezolutie de 68 μm, ideale pentru captarea fiecarui detaliu, in special in aplicatiile endodontice.

Cercetarile in curs de desfasurare privind modalitatile de a proteja sanatatea si siguranta pacientilor au determinat NewTom sa dezvolte protocoale cu doze mici de radiatii. Tehnologia SafeBeamTM si alinierea servo-asistata minimizeaza dozele de raze X, iar o gama de trei niveluri diferite de emisii permite utilizatorilor sa minimizeze doza de raze X in functie de nevoile reale de diagnostic.

Imaginile panoramice sunt eficiente datorita tehnologiei speciale de filtrare auto-adaptiva si a beneficiilor setarilor teleradiografice de la senzorul relocabil, utilizat atat pentru examinarile PAN cat si CEPH. Senzorul dedicat CMOS, foarte sensibil, impreuna cu tubul de raze X, de ultima generatie, asigura o calitate a imaginii 2D impecabila. Calitatea imaginii 3D este garantata prin algoritmul de reconstructie 3D, tehnologia de scanare 360°, imaginile de referinta Scout si filtrele adaptive pentru artefacte metalice.

Cu Giano HR, calitatea imaginii de neegalat este numitorul comun in toate circumstantele examinarii.

Performantele instalatiei radiologie GiANO HR sunt sustinute si de serviciile Halmadent, printre care 2 zile de training dedicat pentru utilizare, in locatia clientului.

The post Potential de diagnostic nelimitat cu instalatia de radiologie GiANO HR appeared first on Halmadent.ro.

]]>
https://www.halmadent.ro/potential-de-dignostic-nelimitat-cu-instalatia-de-radiologie-giano-hr/feed/ 0
Expozitia Denta de Primavara, Bucuresti 11 – 13 aprilie, 2019 https://www.halmadent.ro/expozitia-denta-de-primavara-bucuresti-11-13-aprilie-2019/ https://www.halmadent.ro/expozitia-denta-de-primavara-bucuresti-11-13-aprilie-2019/#respond Tue, 02 Apr 2019 06:15:32 +0000 https://www.halmadent.ro/?p=9862 Halmadent va invita la Denta de Primavara, in perioada 11 – 13 aprilie, 2019 Partener de incredere al medicilor stomatologi din Romania de peste 15 ani, Halmadent va intampina cu

The post Expozitia Denta de Primavara, Bucuresti 11 – 13 aprilie, 2019 appeared first on Halmadent.ro.

]]>

Halmadent va invita la Denta de Primavara, in perioada 11 – 13 aprilie, 2019

Partener de incredere al medicilor stomatologi din Romania de peste 15 ani, Halmadent va intampina cu noutati si promotii speciale la Denta de Primavara 2019. Oferim o gama diversificata de echipamente stomatologice, accesorii pentru unituri dentare, compresoare, autoclave, aparatura pentru chirurgie, implantologie si imagistica dentara. Misiunea noastra este de a satisface nevoile tehnologice ale clientilor, cu o echipa de profesionisti cu experienta, produse de calitate, marci de renume si servicii de valoare.

Turbina Tornado X  de la BienAir – prima turbina cu 5 ANI GARANTIE

Producatorul BienAir introduce anul acesta o noua turbina, produsul incununand cei 60 de ani de experienta si pasiune a expertilor elevetieni de la BienAir. Produsele durabile, de calitate, pasiunea si inovatia pozitioneaza BienAir ca lider in productia de instrumente stomatologice rotative.

Gama de turbine Tornado de la BienAir s-a impus cu un standard ridicat de fiabilitate, tehnologie inovativa si design confortabil si placut. Prima turbina de pe piata cu 5 ANI GARANTIE, Tornado X se prezinta cu un sistem de racire in trei puncte, tehnologie anti-incalzire, iluminare LED de exceptie si un design gandit pentru confort si stabilitate fara vibratii. Aflati mai multe detalii de la consultantii nostri.

NewTomdisponibil in Romania prin parteneriatul cu Halmadent

Cu o experienta de peste 20 de ani, NewTom a inovat si a dezvoltat numeroase echipamente de radiologie care au ajutat medicina dentara sa ajunga la un nivel superior de prelucrare imagistica.

Caracteristici precum: imagini scara 1:1, cel mai mic punct focal, Voxel de la 75 μm si imagini cu 65.000 nuante de gri (16 bit grey level scale) fac diferentierea fata de instalatiile radiologice concurente.

Dispozitivele radiologice de la NewTom sunt disponibile in mai multe configuratii, ce pot deservi zone medicale variate: stomatologie, ORL, chirurgie maxilofaciala sau examinari ale coloanei vertebrale.

Tehnologia inovativa si eficienta incorporata in  modelul GiANO HR indeplineste cerintele cele mai exigente. Performanta ireprosabila in orice situatie este sustinuta de o garantie de 5 ANI, promotie valabila pana la 31 iulie 2019. De asemenea, sunt incluse si 2 zile de training dedicat din partea specialistilor Halmadent.

Autoclavul Dxp Dominao solutie optima de sterilizare

Sterilizarea instrumentarului dentar si a pieselor de mana din cabinetul stomatologic este o activitate importanta, complexa si totodata poate fi costisitoare daca nu se utilizeaza cea mai eficienta aparatura pentru sigilare si sterilizare.

Autoclavul de la DentalX, Dxp Domina, indeplineste cele mai noi standarde internationale si a trecut cele mai dificile teste de sterilizare (testul Bowie&Dick si testul Helix). Toate etapele și ciclurile de sterilizare sunt controlate de microprocesor, ajutând la monitorizarea procesului de sterilizare și eliminându-se astfel riscul de eroare umană. De asemenea, un beneficiu de notat al Dxp Domina  este volumul util marit de 12,6 litri, la o capacitate de 18 litri.

________________________________________________________________________

Printre produsele expuse in standul HALMADENT se numara:

 • unituri dentare Chirana si Siger
 • autoclave DentalX Dxp Domina si LAFOMED
 • instalatie radiologica NewTom GO 3D
 • compresoare EKOM si ANTAR
 • fiziodispenser BienAir
 • microscop Optomic OP Dent 5
 • piese de mana Chirana si Bien Air

Va asteptam la Bucuresti, ROMEXPO

11 – 13 aprilie, 2019

The post Expozitia Denta de Primavara, Bucuresti 11 – 13 aprilie, 2019 appeared first on Halmadent.ro.

]]>
https://www.halmadent.ro/expozitia-denta-de-primavara-bucuresti-11-13-aprilie-2019/feed/ 0
Expozitia MaraMedica, Baia Mare 28 februarie – 2 martie 2019 https://www.halmadent.ro/expozitie-echipamente-stomatologice-maramedica-2019/ https://www.halmadent.ro/expozitie-echipamente-stomatologice-maramedica-2019/#respond Wed, 16 Jan 2019 10:48:53 +0000 https://www.halmadent.ro/?p=9455 Va asteptam la Centrul de Instruire si Marketing al CCI Maramures, la a XVI-A editie  a manifestarii stintifice si expozitionale MaraMedica Partener de incredere a brandurilor de prestigiu la nivel

The post Expozitia MaraMedica, Baia Mare 28 februarie – 2 martie 2019 appeared first on Halmadent.ro.

]]>

Va asteptam la Centrul de Instruire si Marketing al CCI Maramures, la a XVI-A editie  a manifestarii stintifice si expozitionale MaraMedica

Partener de incredere a brandurilor de prestigiu la nivel mondial, Halmadent acorda o deosebita atentie preocuparilor medicilor in domeniul stomatologiei. Misiunea noastra este de a satisface nevoile clientilor, prin echipa de profesionisti, produse de calitate, marci de renume si servicii de valoare. Venim in intampinarea cerintelor dumneavoastra cu o gama diversificata de echipamente stomatologice, accesorii pentru unituri dentare, compresoare, autoclave, aparatura pentru chirurgie, implantologie si imagistica dentara.

 

Fiabil, ergonomic, functional – Unitul dentar Chirana CHEESE Easyunit dentar chirana cheese easy furtune sus

Unitul dentar Chirana CHEESE Easy cu furtune sus este partenerul perfect pentru stomatologii care cauta cel mai inalt nivel de performantă pentru pacientii sai. Este un sistem modular unic, dezvoltat cu tehnologii noi, folosind materiale de inalta calitate. Chirana CHEESE Easy permite o echipare vasta, imbinand performanta cu un design atractiv si inovativ pentru un raport calitate/pret excelent. Este disponibil in culoarea alba sau, optional, colorat in combinatie cu diferite nuante de tapiterie.

 

 

 

NewTom GO 3D – disponibil in Romania prin Halmadent

Cu o experienta de peste 20 de ani, NewTom a inovat si a dezvoltat numeroase echipamente de radiologie care au ajutat medicina dentară sa ajunga la un nivel superior de prelucrare imagistica. NewTom GO, proiectat pentru a putea extinde posibilitatile de diagnosticare la toate cabinetele stomatologice, combina cele mai bune performante 2D cu cele mai inovative tehnologii 3D.

Datorita tehnologiei avansate de citire si inregistrare, NewTom GO ofera imagini la o calitate exceptionala. In plus, protocoalele si algoritmii specifici asigura o focalizare optima si un detaliu excelent.

Domenii de aplicabilitate: implantologie, chirurgie, endodontie, patologii ORL si alte ramuri ale stomatologiei  in care se cer imagini clare. NewTom garanteaza masuratori precise, diagnosticare corecta si rata de succes a tratamentului crescuta.

 

 

Microscopul OP-DENT, dezvoltat de OPTOMIC, indeplineste cele mai exigente cerinte in domeniul dentar. Este proiectat si construit folosind cele mai moderne si precise sisteme de fabricatie.

Este unul dintre cele mai performante microscoape de pe piata in ceea ce privește: gama de sisteme de iluminat, separatoare de fascicule, capturi de imagine, video si dispozivite de tratament. Datorita excelentelor caracteristici optice si mecanice, impreuna cu mobilitatea marita, microscopul OP-DENT este echipamentul ideal pentru orice tip de tratament.

Este in acelasi timp robust, stabil si mobil, ceea ce permite specialistului sa lucreze in cea mai comoda postura si este foarte practic in orice cabinet medical, nu ocupa mult spatiu, datorita bratului care poate fi pliat la o dimensiune minima. Microscopul OP-DENT poate fi montat pe podea, dar si pe perete sau tavan.

________________________________________________________________________

 

Printre produsele expuse in standul HALMADENT se numara:

 • unituri dentare Chirana si Siger,
 • autoclave DentalX DOMINA DXP si LAFOMED,
 • instalatie radiologica NewTom GO 3D,
 • compresoare EKOM si ANTAR,
 • fiziodispenser BienAir,
 • microscop Optomic OP Dent 5
 • piese de mana Chirana si Bien Air.

Va asteptam la Baia Mare, Centrul de Instruire și Marketing al CCI Maramures, Aleea Expoziţiei nr. 5

28 februarie – 2 martie, 2019

The post Expozitia MaraMedica, Baia Mare 28 februarie – 2 martie 2019 appeared first on Halmadent.ro.

]]>
https://www.halmadent.ro/expozitie-echipamente-stomatologice-maramedica-2019/feed/ 0
Zilele Medicinii Dentare Sibiene | 22-24 noiembrie, 2018 https://www.halmadent.ro/halmadent-zilele-medicinii-dentare-sibiene-noiembrie-2018/ https://www.halmadent.ro/halmadent-zilele-medicinii-dentare-sibiene-noiembrie-2018/#respond Wed, 21 Nov 2018 09:57:15 +0000 https://www.halmadent.ro/?p=9168 Va asteptam la standul Halmadent, unde veti beneficia de consultanta de specialitate din partea echipei noastre. Printre echipamentele expuse se numara: unitul dentar Chirana Cheese Easy, compresorul Ekom și autoclavul

The post Zilele Medicinii Dentare Sibiene | 22-24 noiembrie, 2018 appeared first on Halmadent.ro.

]]>

Va asteptam la standul Halmadent, unde veti beneficia de consultanta de specialitate din partea echipei noastre.

Printre echipamentele expuse se numara: unitul dentar Chirana Cheese Easy, compresorul Ekom și autoclavul Dxp Domina de la DentalX Italia.

Sibiu, Facultatea de Medicina – Aula Magna, str. Lucian Blaga, nr 2A

The post Zilele Medicinii Dentare Sibiene | 22-24 noiembrie, 2018 appeared first on Halmadent.ro.

]]>
https://www.halmadent.ro/halmadent-zilele-medicinii-dentare-sibiene-noiembrie-2018/feed/ 0
Denta 2018 – Cele mai noi tehnologii si produse in medicina stomatologica https://www.halmadent.ro/tehnologii-de-ultima-generatie-la-denta-2018-editia-de-toamna/ https://www.halmadent.ro/tehnologii-de-ultima-generatie-la-denta-2018-editia-de-toamna/#respond Fri, 26 Oct 2018 09:39:12 +0000 https://www.halmadent.ro/?p=9065 In perioada 15 – 17 noiembrie va asteptam in standul Halmadent la expozitia Denta 2018 Bucuresti, Romexpo – pavilion B1, stand 48-50 Vom fi prezenti cu o gama completa de

The post Denta 2018 – Cele mai noi tehnologii si produse in medicina stomatologica appeared first on Halmadent.ro.

]]>

In perioada 15 – 17 noiembrie va asteptam in standul Halmadent la expozitia Denta 2018

Bucuresti, Romexpo – pavilion B1, stand 48-50

Vom fi prezenti cu o gama completa de echipamente stomatologice: 12 tipuri diferite de unituri dentare, peste 50 de modele de piese de mana, fiziodispensere, autoclave, compresoare si multe altele. In plus, puteti descoperi si cel mai inalt standard de imagistica dentara cu CBCT NewTom GiANO HR, expus pentru prima oara la DENTA 2018. De asemenea va invitam sa participati la demonstratiile live ale performantului microscop OPTOMIC OP-DENT.

 

Performanta si precizie in imagistica dentara – NewTom Giano HR – pentru prima oara la expozitia DENTA

Cel mai complet CBCT hibrid pentru imagistica 2D/ 3D,  NewTom GiANO HR executa o gama larga de examinari in cel mai mic detaliu. Asigură performanțe superbe în fiecare situație cu senzorul său relocabil, noul sistem teleradiografic și configurări 3D care satisfac fiecare nevoie. NewTom GiANO este o solutie imagistica ce ofera o gamă largă de examene 2D si 3D pentru diagnosticare exacta si precisa; de asemenea volume 3D cu FOV de la 4 x 4 cm și 16 x 18 cm și rezoluție până la 68 μm, cea mai mare rezoluție disponibilă pe piaţă.

 

 

 

Prezentari live – TRATAMENTUL ENDODONTIC GHIDAT DE MICROSCOP

Performant si fiabil, microscopul OP-Dent de la OPTOMIC, indeplineste cele mai exigente cerinte in domeniul stomatologic. Acesta permite configurarea cu o gama larga de dispozitive de tratament, precum: sisteme de iluminat, separatoare de fascicule, binocluri, obiective, oculare si schimbatoare Galilei.

16 noiembrie – prezinta medicul stomatolog Dr. Florin Stanciu.

 

 

 

Printre produsele expuse in standul HALMADENT se numara: uniturile dentare Belmont, Chirana si Siger, autoclavele de clasa B Dxp DOMINA si LAFOMED, compresoare si aparate de aspiratie EKOM, unitate de aspiratie mobila ASPINA, fiziodispenser Chiropro L, piese de mana Chirana si Bien Air, microscop OP-Dent de la OPTOMIC, CBCT NewTom si multe alte produse ce asteapta sa fie descoperite.

Bucuresti, Romexpo – pavilion B1, stand 48-50

 

The post Denta 2018 – Cele mai noi tehnologii si produse in medicina stomatologica appeared first on Halmadent.ro.

]]>
https://www.halmadent.ro/tehnologii-de-ultima-generatie-la-denta-2018-editia-de-toamna/feed/ 0
Noutati si evenimente speciale la AR-MEDICA 2018 https://www.halmadent.ro/expozitie-echipamente-stomatologice-ar-medica-3/ https://www.halmadent.ro/expozitie-echipamente-stomatologice-ar-medica-3/#respond Thu, 18 Oct 2018 13:22:40 +0000 https://www.halmadent.ro/?p=9071 The post Noutati si evenimente speciale la AR-MEDICA 2018 appeared first on Halmadent.ro.

]]>

Expozitia de echipamente stomatologice AR-MEDICA, cel mai mare eveniment de profil din vestul tarii, va avea loc in acest an in perioada 1-3 noiembrie. Cum v-a obisnuit,  HALMADENT va intampina si la aceasta editie cu noutati, evenimente speciale si oferte promotionale.

 

 

Eveniment special: ERGONOMIA LUCRULUI LA MICROSCOP Vineri 02 noiembrie, 11.00-14.00, cu medicul stomatolog Vlad Lup

Performant si fiabil, microscopul OP-Dent de la OPTOMIC, indeplineste cele mai exigente cerinte in domeniul stomatologic. Permite configurarea cu o gama larga de dispozitive de tratament, precum: sisteme de iluminat, separatoare de fascicule, binocluri, obiective, oculare si schimbatoare Galilei.

 

Printre produsele expuse in standul HALMADENT se numara: unituri dentare Chirana, Belmont si Siger, autoclav clasa B Dxp DOMINA si LAFOMED, compresoare si aparate de aspiratie EKOM, unitate de aspiratie mobila ASPINA, fiziodispenser Chiropro L, piese de mana Chirana si Bien Air, microscop OP-Dent de la OPTOMIC si ortopantomograf NewTom GO 3D.

 

Cel mai inalt standard de imagistica dentara – NewTom GO 3D 

Ortopantomograful NewTom GO este o unitate de radiologie 2D/3D versatila, la preturi accesibile. NewTom GO, proiectat de NewTom pentru a putea extinde posibilitatile de diagnosticare la toate cabinetele stomatologice, combina cele mai bune performante 2D cu cele mai noi tehnologii 3D.

 

 

EXPO ARAD, Calea Aurel Vlaicu nr. 300, soseaua Arad-Nadlac

The post Noutati si evenimente speciale la AR-MEDICA 2018 appeared first on Halmadent.ro.

]]>
https://www.halmadent.ro/expozitie-echipamente-stomatologice-ar-medica-3/feed/ 0
Congresul International de Estetica Dentara | 17 – 19 mai, 2018 https://www.halmadent.ro/congresul-international-de-estetica-dentara-17-19-mai-2018/ https://www.halmadent.ro/congresul-international-de-estetica-dentara-17-19-mai-2018/#respond Wed, 16 May 2018 13:19:56 +0000 https://www.halmadent.ro/?p=8855 Va asteptam la standul Halmadent, unde veti beneficia de consultanta de specialitate din partea echipei noastre. Printre echipamentele expuse vor fi prezente: ortopantomograful New Tom Go 3D unitul Chirana Cheese

The post Congresul International de Estetica Dentara | 17 – 19 mai, 2018 appeared first on Halmadent.ro.

]]>

Va asteptam la standul Halmadent, unde veti beneficia de consultanta de specialitate din partea echipei noastre. Printre echipamentele expuse vor fi prezente:

2018-04 Denta de Primavara Bucuresti_fb 3Cel mai inalt standard de imagistica dentara – NewTom GO 3D

Ortopantomograful NewTom GO este un model reprezentativ pentru cele mai inalte standarde de imagistica dentara, cu multiple variante de vizualizare si un nivel superior de prelucrare, adaptate chiar si celor mai moderne clinici stomatologice. Este o unitate de radiologie 2D/3D versatila, proiectata pentru a putea extinde posibilitatile de diagnosticare la toate cabinetele stomatologice.

Cu peste 20 de ani de experienta, cercetare si inovatie, NewTom s-a remarcat prin excelenta si calitate. Inovatoare si fiabile, unitatile de radiologie dentara NewTom garanteaza cele mai bune rezultate de diagnosticare.

NewTom genereaza imagini cu o rezolutie incepand de la  75µm (grosimea minima a sectiunii), pentru masuratori precise, diagnosticare corecta, rata de succes a tratamentului crescuta, diminuare riscuri.

Domenii de aplicabilitate CBCT: implantologiechirurgieendodontieortodontie, patologii ORL si orice alte ramuri ale stomatologiei  in care se cer imagini clare.

endodontie

Sistemele NewTom ne ofera imagini cu rezolutii incepand de la 75µm si 16 bit image depth (peste 65.000 de nuante de gri), ceea ce ne permite sa identificam mai bine detaliile anatomice si structura osoasa; putem explora in detaliu structura zonei de interes, navigand simultan pe multiple planuri.

implantologie

Aparatura NewTom si softul NNT permite crearea sectiunilor transversale pentru analiza calitativa a diferitelor zone aflate in interiorul volumului. Putem aprecia corect traiectoria, inclinatia, adancimea sau inaltimea acestuia si masura cu precizie densitatea osoasa, distantele si dimensiunile care ne intereseaza. Toate acestea fac posibila simularea corecta si planificarea cu precizie a unui implant.

Aparatura NewTom ne ofera o claritate deosebita pentru imaginile 2D si 3D (camp vizual maxim 24×19 cm), in care pot fi identificate si marcate cu usurinta: inclinatiile de radacina, pozitia dintilor, absorbtia, cresterea hiperplastica, anomalii ale structurii dintelui si pozitia canalului mandibular.

chirurgie orala si maxilo-faciala

Sistemul NNT ofera informatii detaliate ale articulatiei, structurii anatomice si anatomiei individuale, astfel incat se poate prescrie cel mai rezonabil tratament post-operatoriu.

2018-05 eveniment SSER_fb event cover 2 - 1920x1080- 2

Unitul dentar Chirana Cheese Effective la Congresul International de Estetica Dentara

Cand tehnologia devine sinonimul simplicitatii, se naște solutia optima: unitul dentar Chirana CHEESE Effective. Configurabil cu pana la 6 posturi, permite echiparea atat cu fotoliul SK1-01, cat si cu fotoliul mai lat si confortabil SK1-08.

fiabilitate
Fiabilitatea recunoscuta in Romania, de sute de stomatologi, și sustinuta de o garantie de pana la 5 ani.

ergonomie
Echiparea personalizata, a unitului dentar, in functie de modul de lucru asigura confort atat pentru pacient cat si pentru medicului stomatolog.

inovatie
Investitia permanenta in inovatie si dezvoltare imbogateste viata profesionala a medicilor stomatologi si ridica standardul de ingrijire acordat pacientilor.

design
Designul slim și gama generoasă de culori crează în cabinetul stomatologic cea mai inalta forma a de exprimare a frumosului.

Va asteptam la standul Halmadent, in cadrul Congresulului International de Estetica Dentara, organizat la Hotel Marriott, Bucuresti, in perioada 17 – 19 mai, 2018.

The post Congresul International de Estetica Dentara | 17 – 19 mai, 2018 appeared first on Halmadent.ro.

]]>
https://www.halmadent.ro/congresul-international-de-estetica-dentara-17-19-mai-2018/feed/ 0
Tehnologii de ultima generatie la Denta 2018, editia de primavara https://www.halmadent.ro/tehnologii-de-ultima-generatie-la-denta-2018-editia-de-primavara/ https://www.halmadent.ro/tehnologii-de-ultima-generatie-la-denta-2018-editia-de-primavara/#respond Thu, 19 Apr 2018 13:39:57 +0000 https://www.halmadent.ro/?p=8772 Expozitia Denta 2018, editia de primavara – 19 – 21 aprilie, 2018 Va asteptam la standul Halmadent – pavilion B1, stand 26, Romexpo, Bucuresti In cadrul evenimentului, medicii stomatologi beneficiaza de

The post Tehnologii de ultima generatie la Denta 2018, editia de primavara appeared first on Halmadent.ro.

]]>
2018-04 Denta de Primavara Bucuresti_fb cover 820x461

Expozitia Denta 2018, editia de primavara – 19 – 21 aprilie, 2018

Va asteptam la standul Halmadent – pavilion B1, stand 26, Romexpo, Bucuresti

In cadrul evenimentului, medicii stomatologi beneficiaza de consultanta gratuita din partea specialistilor Halmadent. De asemenea, ei pot testa:

 • cele mai inalte standarde de imagistica – New Tom Go 3D,
 • unituri Siger si Chirana,
 • autoclave DOMINA DXP si LAFOMED,
 • Lampa foto Woodpecker cu acumulator,
 • compresor Antar,
 • fiziodispenser Bien Air.

Halmadent pune la dispozitia medicilor stomatologi si o gama variata de piese de mana realizate de producatori renumiti, precum si multe alte echipamente stomatologice necesare oricarui medic care vizeaza performanta.

Unitul dentar SIGER U200 va fi prezentat la expozitia DENTA 2018, editia de primavara

Unitul dentar SIGER U200 reuneste designul atractiv, tehnologia de ultima generatie, performanta, fiabilitatea si calitatea optima pentru a indeplini cerintele practicii dentare.

Acesta este echipat cu turbina BLACK PEARL ECO si un micromotor fara perii, pe inductie magnetica MCX LED de la Bien Air.

Datorita designului, materialelor de calitate folosite in constructia unitului, cat si a finisajelor de exceptie, SIGER U200 îndeplineste normele europene in materie de igiena, protectia mediului si siguranta.

Cel mai inalt standard de imagistica dentara – NewTom GO 3D 

2018-04 Denta de Primavara Bucuresti_fb 3Ortopantomograful NewTom GO este un model reprezentativ pentru cele mai inalte standarde de imagistica dentara, cu multiple variante de vizualizare si un nivel superior de prelucrare, adaptate chiar si celor mai moderne clinici stomatologice. Este o unitate de radiologie 2D/3D versatila, la preturi accesibile. NewTom GO este proiectat pentru a putea extinde posibilitatile de diagnosticare la toate cabinetele stomatologice. Ortopantomograful combina cele mai bune performante 2D cu cele mai noi tehnologii 3D.

Cu peste 20 de ani de experienta, cercetare si inovatie, NewTom s-a remarcat prin excelenta si calitate. Inovatoare si fiabile, unitatile de radiologie dentara NewTom garanteaza cele mai bune rezultate de diagnosticare.

NewTom garanteaza o performanta tot mai ridicata, generand imagini cu o rezolutie incepand de la  75µm – grosimea minima a sectiunii (masuratori precise, diagnosticare corecta, rata de succes a tratamentului crescuta, diminuare riscuri).

Domenii de aplicabilitate CBCT: implantologiechirurgieendodontieortodontie, patologii ORL si orice alte ramuri ale stomatologiei  in care se cer imagini clare fie ale partii osoase, fie ale partilor moi asociate acestora.

Necesitatea CBCTului in ENDODONTIE

Sistemele NewTom ne ofera imagini cu rezolutii incepand de la 75µm si 16 bit image depth (peste 65.000 de nuante de gri), ceea ce ne permite sa identificam mai bine detaliile anatomice si structura osoasa; putem explora in detaliu structura zonei de interes, navigand simultan pe multiple planuri.

Relatia CBCT – IMPLANT DENTAR

Aparatura si softul NewTom permite crearea sectiunilor transversale pentru analiza calitativa a diferitelor zone aflate in interiorul volumului. Putem aprecia corect traiectoria, inclinatia, adancimea sau inaltimea acestuia si masura cu precizie densitatea osoasa, distantele si dimensiunile care ne intereseaza. Toate acestea fac posibila simularea corecta si planificarea cu precizie a unui implant.

Aparatura NewTom ne ofera o claritate deosebita pentru imaginile 2D si 3D (camp vizual maxim 24×19 cm), in care pot fi identificate si marcate cu usurinta: inclinatiile de radacina, pozitia dintilor, absorbtia, cresterea hiperplastica, anomalii ale structurii dintelui si pozitia canalului mandibular.

Chirurgie orala si maxilo-faciala

Aparatura NewTom ofera informatii detaliate ale articulatiei, structurii anatomice si anatomiei individuale, astfel incat se poate prescrie cel mai rezonabil tratament post-operatoriu.

Printre produsele expuse in standul HALMADENT se numara: uniturile dentare Chirana si Siger, autoclavele de clasa B Dxp DOMINA si LAFOMED, compresoare si unitatea de aspiratie mobila ASPINA, fiziodispenser Chiropro, piese de mana Chirana si Bien Air, microscop OP-Dent de la OPTOMIC, ortopantomografuli  NewTom GO 3D si multe alte produse ce asteapta sa fie descoperite.

Bucuresti, Romexpo – pavilion B1, stand 26

19- 21 aprilie 2018

The post Tehnologii de ultima generatie la Denta 2018, editia de primavara appeared first on Halmadent.ro.

]]>
https://www.halmadent.ro/tehnologii-de-ultima-generatie-la-denta-2018-editia-de-primavara/feed/ 0