Halmadent.ro https://www.halmadent.ro Tehnologie si service pentru stomatologi Thu, 21 Feb 2019 12:18:43 +0000 ro-RO hourly 1 https://wordpress.org/?v=4.9.9 https://www.halmadent.ro/wp-content/uploads/2017/09/halmadent_favicon.jpg Halmadent.ro https://www.halmadent.ro 32 32 Expozitia MaraMedica, Baia Mare 28 februarie – 2 martie 2019 https://www.halmadent.ro/expozitie-echipamente-stomatologice-maramedica-2019/ https://www.halmadent.ro/expozitie-echipamente-stomatologice-maramedica-2019/#respond Wed, 16 Jan 2019 10:48:53 +0000 https://www.halmadent.ro/?p=9455 Va asteptam la Centrul de Instruire si Marketing al CCI Maramures, la a XVI-A editie  a manifestarii stintifice si expozitionale MaraMedica Partener de incredere a brandurilor de prestigiu la nivel

The post Expozitia MaraMedica, Baia Mare 28 februarie – 2 martie 2019 appeared first on Halmadent.ro.

]]>

Va asteptam la Centrul de Instruire si Marketing al CCI Maramures, la a XVI-A editie  a manifestarii stintifice si expozitionale MaraMedica

Partener de incredere a brandurilor de prestigiu la nivel mondial, Halmadent acorda o deosebita atentie preocuparilor medicilor in domeniul stomatologiei. Misiunea noastra este de a satisface nevoile clientilor, prin echipa de profesionisti, produse de calitate, marci de renume si servicii de valoare. Venim in intampinarea cerintelor dumneavoastra cu o gama diversificata de echipamente stomatologice, accesorii pentru unituri dentare, compresoare, autoclave, aparatura pentru chirurgie, implantologie si imagistica dentara.

 

Fiabil, ergonomic, functional – Unitul dentar Chirana CHEESE Easyunit dentar chirana cheese easy furtune sus

Unitul dentar Chirana CHEESE Easy cu furtune sus este partenerul perfect pentru stomatologii care cauta cel mai inalt nivel de performantă pentru pacientii sai. Este un sistem modular unic, dezvoltat cu tehnologii noi, folosind materiale de inalta calitate. Chirana CHEESE Easy permite o echipare vasta, imbinand performanta cu un design atractiv si inovativ pentru un raport calitate/pret excelent. Este disponibil in culoarea alba sau, optional, colorat in combinatie cu diferite nuante de tapiterie.

 

 

 

NewTom GO 3D – disponibil in Romania prin Halmadent

Cu o experienta de peste 20 de ani, NewTom a inovat si a dezvoltat numeroase echipamente de radiologie care au ajutat medicina dentară sa ajunga la un nivel superior de prelucrare imagistica. NewTom GO, proiectat pentru a putea extinde posibilitatile de diagnosticare la toate cabinetele stomatologice, combina cele mai bune performante 2D cu cele mai inovative tehnologii 3D.

Datorita tehnologiei avansate de citire si inregistrare, NewTom GO ofera imagini la o calitate exceptionala. In plus, protocoalele si algoritmii specifici asigura o focalizare optima si un detaliu excelent.

Domenii de aplicabilitate: implantologie, chirurgie, endodontie, patologii ORL si alte ramuri ale stomatologiei  in care se cer imagini clare. NewTom garanteaza masuratori precise, diagnosticare corecta si rata de succes a tratamentului crescuta.

 

 

Microscopul OP-DENT, dezvoltat de OPTOMIC, indeplineste cele mai exigente cerinte in domeniul dentar. Este proiectat si construit folosind cele mai moderne si precise sisteme de fabricatie.

Este unul dintre cele mai performante microscoape de pe piata in ceea ce privește: gama de sisteme de iluminat, separatoare de fascicule, capturi de imagine, video si dispozivite de tratament. Datorita excelentelor caracteristici optice si mecanice, impreuna cu mobilitatea marita, microscopul OP-DENT este echipamentul ideal pentru orice tip de tratament.

Este in acelasi timp robust, stabil si mobil, ceea ce permite specialistului sa lucreze in cea mai comoda postura si este foarte practic in orice cabinet medical, nu ocupa mult spatiu, datorita bratului care poate fi pliat la o dimensiune minima. Microscopul OP-DENT poate fi montat pe podea, dar si pe perete sau tavan.

________________________________________________________________________

 

Printre produsele expuse in standul HALMADENT se numara:

 • unituri dentare Chirana si Siger,
 • autoclave DentalX DOMINA DXP si LAFOMED,
 • instalatie radiologica NewTom GO 3D,
 • compresoare EKOM si ANTAR,
 • fiziodispenser BienAir,
 • microscop Optomic OP Dent 5
 • piese de mana Chirana si Bien Air.

Va asteptam la Baia Mare, Centrul de Instruire și Marketing al CCI Maramures, Aleea Expoziţiei nr. 5

28 februarie – 2 martie, 2019

The post Expozitia MaraMedica, Baia Mare 28 februarie – 2 martie 2019 appeared first on Halmadent.ro.

]]>
https://www.halmadent.ro/expozitie-echipamente-stomatologice-maramedica-2019/feed/ 0
Zilele Medicinii Dentare Sibiene | 22-24 noiembrie, 2018 https://www.halmadent.ro/halmadent-zilele-medicinii-dentare-sibiene-noiembrie-2018/ https://www.halmadent.ro/halmadent-zilele-medicinii-dentare-sibiene-noiembrie-2018/#respond Wed, 21 Nov 2018 09:57:15 +0000 https://www.halmadent.ro/?p=9168 Va asteptam la standul Halmadent, unde veti beneficia de consultanta de specialitate din partea echipei noastre. Printre echipamentele expuse se numara: unitul dentar Chirana Cheese Easy, compresorul Ekom și autoclavul

The post Zilele Medicinii Dentare Sibiene | 22-24 noiembrie, 2018 appeared first on Halmadent.ro.

]]>

Va asteptam la standul Halmadent, unde veti beneficia de consultanta de specialitate din partea echipei noastre.

Printre echipamentele expuse se numara: unitul dentar Chirana Cheese Easy, compresorul Ekom și autoclavul Dxp Domina de la DentalX Italia.

Sibiu, Facultatea de Medicina – Aula Magna, str. Lucian Blaga, nr 2A

The post Zilele Medicinii Dentare Sibiene | 22-24 noiembrie, 2018 appeared first on Halmadent.ro.

]]>
https://www.halmadent.ro/halmadent-zilele-medicinii-dentare-sibiene-noiembrie-2018/feed/ 0
Denta 2018 – Cele mai noi tehnologii si produse in medicina stomatologica https://www.halmadent.ro/tehnologii-de-ultima-generatie-la-denta-2018-editia-de-toamna/ https://www.halmadent.ro/tehnologii-de-ultima-generatie-la-denta-2018-editia-de-toamna/#respond Fri, 26 Oct 2018 09:39:12 +0000 https://www.halmadent.ro/?p=9065 In perioada 15 – 17 noiembrie va asteptam in standul Halmadent la expozitia Denta 2018 Bucuresti, Romexpo – pavilion B1, stand 48-50 Vom fi prezenti cu o gama completa de

The post Denta 2018 – Cele mai noi tehnologii si produse in medicina stomatologica appeared first on Halmadent.ro.

]]>

In perioada 15 – 17 noiembrie va asteptam in standul Halmadent la expozitia Denta 2018

Bucuresti, Romexpo – pavilion B1, stand 48-50

Vom fi prezenti cu o gama completa de echipamente stomatologice: 12 tipuri diferite de unituri dentare, peste 50 de modele de piese de mana, fiziodispensere, autoclave, compresoare si multe altele. In plus, puteti descoperi si cel mai inalt standard de imagistica dentara cu CBCT NewTom GiANO HR, expus pentru prima oara la DENTA 2018. De asemenea va invitam sa participati la demonstratiile live ale performantului microscop OPTOMIC OP-DENT.

 

Performanta si precizie in imagistica dentara – NewTom Giano HR – pentru prima oara la expozitia DENTA

Cel mai complet CBCT hibrid pentru imagistica 2D/ 3D,  NewTom GiANO HR executa o gama larga de examinari in cel mai mic detaliu. Asigură performanțe superbe în fiecare situație cu senzorul său relocabil, noul sistem teleradiografic și configurări 3D care satisfac fiecare nevoie. NewTom GiANO este o solutie imagistica ce ofera o gamă largă de examene 2D si 3D pentru diagnosticare exacta si precisa; de asemenea volume 3D cu FOV de la 4 x 4 cm și 16 x 18 cm și rezoluție până la 68 μm, cea mai mare rezoluție disponibilă pe piaţă.

 

 

 

Prezentari live – TRATAMENTUL ENDODONTIC GHIDAT DE MICROSCOP

Performant si fiabil, microscopul OP-Dent de la OPTOMIC, indeplineste cele mai exigente cerinte in domeniul stomatologic. Acesta permite configurarea cu o gama larga de dispozitive de tratament, precum: sisteme de iluminat, separatoare de fascicule, binocluri, obiective, oculare si schimbatoare Galilei.

16 noiembrie – prezinta medicul stomatolog Dr. Florin Stanciu.

 

 

 

Printre produsele expuse in standul HALMADENT se numara: uniturile dentare Belmont, Chirana si Siger, autoclavele de clasa B Dxp DOMINA si LAFOMED, compresoare si aparate de aspiratie EKOM, unitate de aspiratie mobila ASPINA, fiziodispenser Chiropro L, piese de mana Chirana si Bien Air, microscop OP-Dent de la OPTOMIC, CBCT NewTom si multe alte produse ce asteapta sa fie descoperite.

Bucuresti, Romexpo – pavilion B1, stand 48-50

 

The post Denta 2018 – Cele mai noi tehnologii si produse in medicina stomatologica appeared first on Halmadent.ro.

]]>
https://www.halmadent.ro/tehnologii-de-ultima-generatie-la-denta-2018-editia-de-toamna/feed/ 0
Noutati si evenimente speciale la AR-MEDICA 2018 https://www.halmadent.ro/expozitie-echipamente-stomatologice-ar-medica-3/ https://www.halmadent.ro/expozitie-echipamente-stomatologice-ar-medica-3/#respond Thu, 18 Oct 2018 13:22:40 +0000 https://www.halmadent.ro/?p=9071 The post Noutati si evenimente speciale la AR-MEDICA 2018 appeared first on Halmadent.ro.

]]>

Expozitia de echipamente stomatologice AR-MEDICA, cel mai mare eveniment de profil din vestul tarii, va avea loc in acest an in perioada 1-3 noiembrie. Cum v-a obisnuit,  HALMADENT va intampina si la aceasta editie cu noutati, evenimente speciale si oferte promotionale.

 

 

Eveniment special: ERGONOMIA LUCRULUI LA MICROSCOP Vineri 02 noiembrie, 11.00-14.00, cu medicul stomatolog Vlad Lup

Performant si fiabil, microscopul OP-Dent de la OPTOMIC, indeplineste cele mai exigente cerinte in domeniul stomatologic. Permite configurarea cu o gama larga de dispozitive de tratament, precum: sisteme de iluminat, separatoare de fascicule, binocluri, obiective, oculare si schimbatoare Galilei.

 

Printre produsele expuse in standul HALMADENT se numara: unituri dentare Chirana, Belmont si Siger, autoclav clasa B Dxp DOMINA si LAFOMED, compresoare si aparate de aspiratie EKOM, unitate de aspiratie mobila ASPINA, fiziodispenser Chiropro L, piese de mana Chirana si Bien Air, microscop OP-Dent de la OPTOMIC si ortopantomograf NewTom GO 3D.

 

Cel mai inalt standard de imagistica dentara – NewTom GO 3D 

Ortopantomograful NewTom GO este o unitate de radiologie 2D/3D versatila, la preturi accesibile. NewTom GO, proiectat de NewTom pentru a putea extinde posibilitatile de diagnosticare la toate cabinetele stomatologice, combina cele mai bune performante 2D cu cele mai noi tehnologii 3D.

 

 

EXPO ARAD, Calea Aurel Vlaicu nr. 300, soseaua Arad-Nadlac

The post Noutati si evenimente speciale la AR-MEDICA 2018 appeared first on Halmadent.ro.

]]>
https://www.halmadent.ro/expozitie-echipamente-stomatologice-ar-medica-3/feed/ 0
Congresul International de Estetica Dentara | 17 – 19 mai, 2018 https://www.halmadent.ro/congresul-international-de-estetica-dentara-17-19-mai-2018/ https://www.halmadent.ro/congresul-international-de-estetica-dentara-17-19-mai-2018/#respond Wed, 16 May 2018 13:19:56 +0000 https://www.halmadent.ro/?p=8855 Va asteptam la standul Halmadent, unde veti beneficia de consultanta de specialitate din partea echipei noastre. Printre echipamentele expuse vor fi prezente: ortopantomograful New Tom Go 3D unitul Chirana Cheese

The post Congresul International de Estetica Dentara | 17 – 19 mai, 2018 appeared first on Halmadent.ro.

]]>

Va asteptam la standul Halmadent, unde veti beneficia de consultanta de specialitate din partea echipei noastre. Printre echipamentele expuse vor fi prezente:

2018-04 Denta de Primavara Bucuresti_fb 3Cel mai inalt standard de imagistica dentara – NewTom GO 3D

Ortopantomograful NewTom GO este un model reprezentativ pentru cele mai inalte standarde de imagistica dentara, cu multiple variante de vizualizare si un nivel superior de prelucrare, adaptate chiar si celor mai moderne clinici stomatologice. Este o unitate de radiologie 2D/3D versatila, proiectata pentru a putea extinde posibilitatile de diagnosticare la toate cabinetele stomatologice.

Cu peste 20 de ani de experienta, cercetare si inovatie, NewTom s-a remarcat prin excelenta si calitate. Inovatoare si fiabile, unitatile de radiologie dentara NewTom garanteaza cele mai bune rezultate de diagnosticare.

NewTom genereaza imagini cu o rezolutie incepand de la  75µm (grosimea minima a sectiunii), pentru masuratori precise, diagnosticare corecta, rata de succes a tratamentului crescuta, diminuare riscuri.

Domenii de aplicabilitate CBCT: implantologiechirurgieendodontieortodontie, patologii ORL si orice alte ramuri ale stomatologiei  in care se cer imagini clare.

endodontie

Sistemele NewTom ne ofera imagini cu rezolutii incepand de la 75µm si 16 bit image depth (peste 65.000 de nuante de gri), ceea ce ne permite sa identificam mai bine detaliile anatomice si structura osoasa; putem explora in detaliu structura zonei de interes, navigand simultan pe multiple planuri.

implantologie

Aparatura NewTom si softul NNT permite crearea sectiunilor transversale pentru analiza calitativa a diferitelor zone aflate in interiorul volumului. Putem aprecia corect traiectoria, inclinatia, adancimea sau inaltimea acestuia si masura cu precizie densitatea osoasa, distantele si dimensiunile care ne intereseaza. Toate acestea fac posibila simularea corecta si planificarea cu precizie a unui implant.

Aparatura NewTom ne ofera o claritate deosebita pentru imaginile 2D si 3D (camp vizual maxim 24×19 cm), in care pot fi identificate si marcate cu usurinta: inclinatiile de radacina, pozitia dintilor, absorbtia, cresterea hiperplastica, anomalii ale structurii dintelui si pozitia canalului mandibular.

chirurgie orala si maxilo-faciala

Sistemul NNT ofera informatii detaliate ale articulatiei, structurii anatomice si anatomiei individuale, astfel incat se poate prescrie cel mai rezonabil tratament post-operatoriu.

2018-05 eveniment SSER_fb event cover 2 - 1920x1080- 2

Unitul dentar Chirana Cheese Effective la Congresul International de Estetica Dentara

Cand tehnologia devine sinonimul simplicitatii, se naște solutia optima: unitul dentar Chirana CHEESE Effective. Configurabil cu pana la 6 posturi, permite echiparea atat cu fotoliul SK1-01, cat si cu fotoliul mai lat si confortabil SK1-08.

fiabilitate
Fiabilitatea recunoscuta in Romania, de sute de stomatologi, și sustinuta de o garantie de pana la 5 ani.

ergonomie
Echiparea personalizata, a unitului dentar, in functie de modul de lucru asigura confort atat pentru pacient cat si pentru medicului stomatolog.

inovatie
Investitia permanenta in inovatie si dezvoltare imbogateste viata profesionala a medicilor stomatologi si ridica standardul de ingrijire acordat pacientilor.

design
Designul slim și gama generoasă de culori crează în cabinetul stomatologic cea mai inalta forma a de exprimare a frumosului.

Va asteptam la standul Halmadent, in cadrul Congresulului International de Estetica Dentara, organizat la Hotel Marriott, Bucuresti, in perioada 17 – 19 mai, 2018.

The post Congresul International de Estetica Dentara | 17 – 19 mai, 2018 appeared first on Halmadent.ro.

]]>
https://www.halmadent.ro/congresul-international-de-estetica-dentara-17-19-mai-2018/feed/ 0
Tehnologii de ultima generatie la Denta 2018, editia de primavara https://www.halmadent.ro/tehnologii-de-ultima-generatie-la-denta-2018-editia-de-primavara/ https://www.halmadent.ro/tehnologii-de-ultima-generatie-la-denta-2018-editia-de-primavara/#respond Thu, 19 Apr 2018 13:39:57 +0000 https://www.halmadent.ro/?p=8772 Expozitia Denta 2018, editia de primavara – 19 – 21 aprilie, 2018 Va asteptam la standul Halmadent – pavilion B1, stand 26, Romexpo, Bucuresti In cadrul evenimentului, medicii stomatologi beneficiaza de

The post Tehnologii de ultima generatie la Denta 2018, editia de primavara appeared first on Halmadent.ro.

]]>
2018-04 Denta de Primavara Bucuresti_fb cover 820x461

Expozitia Denta 2018, editia de primavara – 19 – 21 aprilie, 2018

Va asteptam la standul Halmadent – pavilion B1, stand 26, Romexpo, Bucuresti

In cadrul evenimentului, medicii stomatologi beneficiaza de consultanta gratuita din partea specialistilor Halmadent. De asemenea, ei pot testa:

 • cele mai inalte standarde de imagistica – New Tom Go 3D,
 • unituri Siger si Chirana,
 • autoclave DOMINA DXP si LAFOMED,
 • Lampa foto Woodpecker cu acumulator,
 • compresor Antar,
 • fiziodispenser Bien Air.

Halmadent pune la dispozitia medicilor stomatologi si o gama variata de piese de mana realizate de producatori renumiti, precum si multe alte echipamente stomatologice necesare oricarui medic care vizeaza performanta.

Unitul dentar SIGER U200 va fi prezentat la expozitia DENTA 2018, editia de primavara

Unitul dentar SIGER U200 reuneste designul atractiv, tehnologia de ultima generatie, performanta, fiabilitatea si calitatea optima pentru a indeplini cerintele practicii dentare.

Acesta este echipat cu turbina BLACK PEARL ECO si un micromotor fara perii, pe inductie magnetica MCX LED de la Bien Air.

Datorita designului, materialelor de calitate folosite in constructia unitului, cat si a finisajelor de exceptie, SIGER U200 îndeplineste normele europene in materie de igiena, protectia mediului si siguranta.

Cel mai inalt standard de imagistica dentara – NewTom GO 3D 

2018-04 Denta de Primavara Bucuresti_fb 3Ortopantomograful NewTom GO este un model reprezentativ pentru cele mai inalte standarde de imagistica dentara, cu multiple variante de vizualizare si un nivel superior de prelucrare, adaptate chiar si celor mai moderne clinici stomatologice. Este o unitate de radiologie 2D/3D versatila, la preturi accesibile. NewTom GO este proiectat pentru a putea extinde posibilitatile de diagnosticare la toate cabinetele stomatologice. Ortopantomograful combina cele mai bune performante 2D cu cele mai noi tehnologii 3D.

Cu peste 20 de ani de experienta, cercetare si inovatie, NewTom s-a remarcat prin excelenta si calitate. Inovatoare si fiabile, unitatile de radiologie dentara NewTom garanteaza cele mai bune rezultate de diagnosticare.

NewTom garanteaza o performanta tot mai ridicata, generand imagini cu o rezolutie incepand de la  75µm – grosimea minima a sectiunii (masuratori precise, diagnosticare corecta, rata de succes a tratamentului crescuta, diminuare riscuri).

Domenii de aplicabilitate CBCT: implantologiechirurgieendodontieortodontie, patologii ORL si orice alte ramuri ale stomatologiei  in care se cer imagini clare fie ale partii osoase, fie ale partilor moi asociate acestora.

Necesitatea CBCTului in ENDODONTIE

Sistemele NewTom ne ofera imagini cu rezolutii incepand de la 75µm si 16 bit image depth (peste 65.000 de nuante de gri), ceea ce ne permite sa identificam mai bine detaliile anatomice si structura osoasa; putem explora in detaliu structura zonei de interes, navigand simultan pe multiple planuri.

Relatia CBCT – IMPLANT DENTAR

Aparatura si softul NewTom permite crearea sectiunilor transversale pentru analiza calitativa a diferitelor zone aflate in interiorul volumului. Putem aprecia corect traiectoria, inclinatia, adancimea sau inaltimea acestuia si masura cu precizie densitatea osoasa, distantele si dimensiunile care ne intereseaza. Toate acestea fac posibila simularea corecta si planificarea cu precizie a unui implant.

Aparatura NewTom ne ofera o claritate deosebita pentru imaginile 2D si 3D (camp vizual maxim 24×19 cm), in care pot fi identificate si marcate cu usurinta: inclinatiile de radacina, pozitia dintilor, absorbtia, cresterea hiperplastica, anomalii ale structurii dintelui si pozitia canalului mandibular.

Chirurgie orala si maxilo-faciala

Aparatura NewTom ofera informatii detaliate ale articulatiei, structurii anatomice si anatomiei individuale, astfel incat se poate prescrie cel mai rezonabil tratament post-operatoriu.

Printre produsele expuse in standul HALMADENT se numara: uniturile dentare Chirana si Siger, autoclavele de clasa B Dxp DOMINA si LAFOMED, compresoare si unitatea de aspiratie mobila ASPINA, fiziodispenser Chiropro, piese de mana Chirana si Bien Air, microscop OP-Dent de la OPTOMIC, ortopantomografuli  NewTom GO 3D si multe alte produse ce asteapta sa fie descoperite.

Bucuresti, Romexpo – pavilion B1, stand 26

19- 21 aprilie 2018

The post Tehnologii de ultima generatie la Denta 2018, editia de primavara appeared first on Halmadent.ro.

]]>
https://www.halmadent.ro/tehnologii-de-ultima-generatie-la-denta-2018-editia-de-primavara/feed/ 0
NewTomGO 3D. Investiție 0 cu programul STARTUP NATION 2018 https://www.halmadent.ro/newtomgo-3d-investitie-0-cu-programul-startup-nation-2018/ https://www.halmadent.ro/newtomgo-3d-investitie-0-cu-programul-startup-nation-2018/#respond Mon, 02 Apr 2018 13:17:29 +0000 https://www.halmadent.ro/?p=8714 Cum vă puteţi finanţa activitatea medicală prin programul „start-up nation”? Prin programul STARTUP NATION, proprietarii companiilor nou-infiintate pot accesa fonduri nerambursabile pentru a-si dota clinicile, cabinetele stomatologice sau centrele de

The post NewTomGO 3D. Investiție 0 cu programul STARTUP NATION 2018 appeared first on Halmadent.ro.

]]>
NewTom Startup nation 2018

Cum vă puteţi finanţa activitatea medicală prin programul „start-up nation”?

Prin programul STARTUP NATION, proprietarii companiilor nou-infiintate pot accesa fonduri nerambursabile pentru a-si dota clinicile, cabinetele stomatologice sau centrele de radiologie cu aparatura de ultima generatie.

2018 aduce un real ajutor si antreprenorilor români din domeniul medical. In 2017, prin Programul Startup Nation, antreprenorii care au accesat fondurile, au obtinut 44000 de euro nerambursabili. În domeniul medical, aceste fonduri au putut fi folosite pentru dotarea cabinetului medical, a unei clinici nou infiintate sau cumpararea unui spaţiu. Bugetul alocat acestui program este de circa 1,7 miliarde lei, iar schema de ajutor este valabilă până la 31 decembrie 2020.

Alaturi de cerintele legate de anul infriintarii si statutul de microîntreprindere, programul impune participarea ca administrator la o singură firmă si lipsa datoriilor.

Alegeti sa va dotati clinica cu un NewTom GO 3D cu investiție zero, prin programul STARTUP NATION 2018

Cu o experienta de peste 20 de ani, NewTom a inovat si a dezvoltat numeroase echipamente de radiologie care au ajutat medicina dentară sa ajunga la un nivel superior de prelucrare imagistica. NewTom GO, proiectat pentru a putea extinde posibilitatile de diagnosticare la toate cabinetele stomatologice, combina cele mai bune performante 2D cu cele mai inovative tehnologii 3D.

Datorita tehnologiei avansate de citire si inregistrare, NewTom GO ofera imagini la o calitate exceptionala. In plus, protocoalele si algoritmii specifici asigura o focalizare optima si un detaliu excelent.

Domenii de aplicabilitate: implantologie, chirurgie, endodontie, patologii ORL si alte ramuri ale stomatologiei  in care se cer imagini clare. NewTom garanteaza masuratori precise, diagnosticare corecta si rata de succes a tratamentului crescuta.

NewTom GO 3D – cel mai modern si complet CBCT. Disponibil in Romania prin HALMADENT

newtom-endo-perio-1

Necesitatea CBCT in ENDODONTIE

NewTom, companie italiana, membra a grupului CEFLA, si-a castigat renumele mondial ca fiind primii care au dezvoltat si brevetat tehnologia Cone BEAM 3D in domeniul chirurgiei maxilo-faciale. Tehnologia Cone BEAM 3D, superioara vechiului examen MSCT, ofera o calitate peste medie a examenelor 2D/3D.

Acest domeniu necesita imagini cu o calitate extrem de buna pentru a defini structura osului, a determina patologia exacta si a planifica tratamentul potrivit. Doar o investigatie corectă a zonei de interes va face medicul dentist constient de actiunea cea mai corecta pe care trebuie sa o urmeze. In cazul in care pacientul a urmat un tratament al canalului radicular, dar continua sa acuze sensibilitate extrema, iar retratarea nu a rezolvat problema, scan-ul Cone Beam 3D poate dezvalui ca cel de-al doilea premolar maxilar are alta radacina. Odata ce medicul observa acest lucru poate planifica tratamentul corect.

TMJ – articulatia temporo-mandibulara

Cone Beam 3D duce aceasta examinare la un nivel superior. Dupa o singura scanare, articulatia poate fi sectionata, aratand spatiul si eventualele patologii. Imaginea 3D poate oferi informatii detaliate ale articulatiei si anatomia coloanei cervicale.

Sistemul NewTom GO 3D ofera imagini cu rezolutii pana la 80µm, 16 bit image depth (peste 65.000 nuante de gri), ceea ce permite identificarea precisa a detaliilor anatomice si structurii osoase, explorand in detaliu zona de interes.

Cone BEAM 3D – cea mai mica doza de radiatii in timpul examenului radiologic!

Tehnologia Cone Beam 3D foloseste un fascicul conic pentru a obtine o imagine completa dintr-o singura rotatie, spre deosebire de tehnologia clasica MSCT. In cazul MSCT, pentru o sectiune a anatomiei, un fascicul ingust se roteste in jurul pacientului de mai multe ori, afisand felii axiale subtiri cu decalaj de informatii intre fiecare rotatie, care apoi trebuie unite cu ajutorul unui software. Doza de radiatii este net inferioara cu ajutorul tehnologiei Cone Beam 3D.

Sistemul Safe BeamTM – regleaza automant dojazul de radiatii in functie de densitatea osoasa a pacientului. Reprezinta cea mai sigura tehnologie disponibila, atat pentru pacient cat si pentru tehnician, monitorizeaza automat si continuu functionarea sistemului, eliminand posibilitatea de expuneri inutile.

NNT reprezinta solutia perfecta pentru imaginile 2D si 3D de o claritate deosebita, in care se pot identifica si marca cu usurinta: inclinatiile de radacina, pozitia dintilor, absorbtia, cresterea hiperplastica, anomalii ale structurii dintelui si pozitia canalului mandibular. Imaginile si datele colectate se pot livra pe hartie, film, digital (CD sau DVD) sau format PDF.

Software-ul pentru analiza NNT – special creat de inginerii NewTom – furnizeaza specialistului informatii precise despre anatomia fiecarui pacient, putand fi folosit in numeroase aplicatii clinice, in implantologie, endo-perio, si in special, in chirurgie.

Combinatia intre imaginile 2D si cele 3D ii oferă posibilitatea utilizatorului sa aiba cele mai exacte informatii cu cele mai mici doze de radiatii pentru pacient. Astfel, cand imaginile 3D nu sunt necesare, se pot folosi cele 2D pentru a arata starea clinica a pacientului. Acolo unde imaginile arata indoielnic, utilizatorul poate sa investigheze folosind scanul Cone BEAM 3D, focusand exact pe locatia dorita, utilizand campul vizual potrivit.

Ortopantomograf NewTom GO

Implanturi

Cone BEAM 3D este una dintre cele mai eficiente metode de a analiza situatia implantului. Imaginile 3D pot identifica precis posibilele patologii si anomalii structurale. Imaginile panoramice si cele in sectiune pot facilita mai multe masuratori, precum: inaltimea si adancimea implantului, existenta unui alt implat situat langa cel care urmeaza sa fie montat, cat si densitatea osului.

Imaginile 3D arata grosimea osului cortical, densitatea osului spongios, locatia partii inferioare a nivelului alveolar. Aceastea influenteazade asemenea, alegerea implantului adecvat pentru a fi utilizat, locul si diametrul sau.

Chirurgie orala si maxilo-faciala

Scanarea 3D post-operatorie arata exact anatomia individuala si defineste structurile anatomice, astfel incat se poate prescrie cel mai rezonabil tratament pentru pacient. Datorita radiatiilor scazute si a calitatii imaginii oferite de NewTom se poate face expunere dupa operatia maxilo-faciala, pentru a se verifica rezultatele.

Caracteristici functionale:

 • imagini 2D/ 3D
 • doza minima de radiatii
 • imagini multiple
 • functie autoadaptiva la morfologia pacientului
 • imagini de inalta rezolutie
 • solutii integrate in softul NNT
 • sistem de management si sharing al examenelor pe suport CD/DVD
 • aplicatii pentru chirurgie, ortodontie, implantologie, endo&perio si radiologie.

Caracteristici tehnice:

Imagini 2D – standard

 • panoramice adulti si copii, ECOPAN, MultiPAN, dentitie, bite-wings, sinusuri maxilare, TMJ (inchis si deschis)
 • examinare copii
 • rezolutie maxima: de la 10 la 14 l/mm
 • camp vizual maxim: 28 cm (lungime) si 15 cm (inaltime)
 • camp vizual redus: 6×12,5 cm (copii), 6×9 cm (Bitewing)
 • dimensiune imagine: 7.5 MB
 • timp scanare: PAN 12s (standard) – 6.6 (ECO)
 • filtre: APT (Autoadaptive Panoramic Treatment) functie care se adapteaza la diferite tesuturi si zone anatomice pentru a oferi o imagine clara, focusata si cu contrastul cel mai bun

Imagini 3D – optional

 • examenul complet al celor doua arcade intr-o singura scanare pentru adulti si copii cu incidenta redusa
 • studii ale maxilarului impreuna cu sinusurile
 • studii localizate la regiunea de interes prin selectia zonei de interes
 • examinare copii
 • rezolutie maxima: Voxel 80 µm (pe grosimea minima a sectiunii)
 • camp vizual maxim: 10,2 cm (diametru), 9,6 cm (inaltime)
 • camp vizual redus: 10×10 cm, 10×7 cm, 10×6 cm, 8×7 cm, 8×6 cm, 6×7 cm, 6×6 cm
 • dimensiune maxima imagine: 720MB
 • timp scanare: HiRes 16.8s (Normal) – 9.6s (ECO) STD 11.2s (Normal) – 6.4s (ECO)
 • filtre: aMAR (Autoadaptive Metal Artifact Removal) – optional
Alegeti sa va dotati clinica cu un NewTom GO 3D cu investiție zero, prin programul STARTUP NATION 2018!

The post NewTomGO 3D. Investiție 0 cu programul STARTUP NATION 2018 appeared first on Halmadent.ro.

]]>
https://www.halmadent.ro/newtomgo-3d-investitie-0-cu-programul-startup-nation-2018/feed/ 0
Noutati si evenimente speciale la expozitia MaraMedica 2018, Baia Mare https://www.halmadent.ro/noutati-si-evenimente-speciale-la-expozitia-maramedica-2018-baia-mare/ https://www.halmadent.ro/noutati-si-evenimente-speciale-la-expozitia-maramedica-2018-baia-mare/#respond Fri, 16 Feb 2018 15:16:27 +0000 https://www.halmadent.ro/?p=8469 Va invitam sa testati produsele Halmadent, la expozitia medicala MaraMedica, in perioada 22-24 februarie, 2018. Baia Mare, Centrul de Instruire si Marketing al CCI Maramures Partener de incredere a brandurilor

The post Noutati si evenimente speciale la expozitia MaraMedica 2018, Baia Mare appeared first on Halmadent.ro.

]]>
Maramedica 2018

Va invitam sa testati produsele Halmadent, la expozitia medicala MaraMedica, in perioada 22-24 februarie, 2018.

Baia Mare, Centrul de Instruire si Marketing al CCI Maramures

Partener de incredere a brandurilor de prestigiu la nivel mondial, Halmadent acorda o deosebita atentie preocuparilor medicilor in domeniul stomatologiei. Misiunea noastra este de a satisface nevoile clientilor, prin echipa de profesionisti, produse de calitate, marci de renume si servicii de valoare. Venim in intampinarea nevoilor dumneavoastra cu o gama diversificata de echipamente stomatologice, accesorii pentru unituri dentare, compresoare, autoclave, aparatura pentru chirurgie, implantologie si imagistica dentara.

Fiabil, ergonomic, functional – Unitul dentar Chirana CHEESE Easyva fi prezentat la expozitia MaraMedica

unit dentar chirana cheese easy furtune sus

Unitul dentar Chirana CHEESE Easy cu furtune sus este partenerul perfect pentru stomatologii care cauta cel mai inalt nivel de performantă pentru pacientii sai. Este un sistem modular unic, dezvoltat cu tehnologii noi, folosind materiale de inalta calitate. Chirana CHEESE Easy permite o echipare vasta, imbinand performanta cu un design atractiv si inovativ pentru un raport calitate/pret excelent. Este disponibil in culoarea alba sau, optional, colorat in combinatie cu diferite nuante de tapiterie.

Printre produsele expuse in standul HALMADENT se numara:

 • unituri dentare Chirana si Siger,
 • autoclave DentalX DOMINA DXP si LAFOMED,
 • ortopantomograf NewTom GO 3D,
 • aparate de aspiratie EKOM,
 • compresoare EKOM si ANTAR,
 • fiziodispenser Chiropro,
 • piese de mana Chirana si Bien Air.

Baia Mare, la Centrul de Instruire și Marketing al CCI Maramures

22 – 24 februarie, 2018

The post Noutati si evenimente speciale la expozitia MaraMedica 2018, Baia Mare appeared first on Halmadent.ro.

]]>
https://www.halmadent.ro/noutati-si-evenimente-speciale-la-expozitia-maramedica-2018-baia-mare/feed/ 0
Noutati si evenimente speciale la expozitia Denta 2017 https://www.halmadent.ro/expozitia-denta-2017/ https://www.halmadent.ro/expozitia-denta-2017/#respond Tue, 14 Nov 2017 14:31:21 +0000 https://www.halmadent.ro/?p=6278 The post Noutati si evenimente speciale la expozitia Denta 2017 appeared first on Halmadent.ro.

]]>

In perioada 23 – 25 noiembrie va asteptam in standul Halmadent la expozitia Denta 2017

Bucuresti, Romexpo – pavilion C4 – C5, stand 11

Veti putea vedea si testa o gama completa de echipamente stomatologice expuse: zece tipuri diferite de unituri dentare, peste 50 de modele de piese de mana, fiziodispensere, autoclave, compresoare si multe altele. In plus, puteti descoperi si testa cel mai inalt standard de imagistica dentara cu ortopantomografele NewTom VGI evo si GO 3D, expuse pentru prima oara la DENTA. Si, va invitam în fiecare zi sa participati la demonstratiile live ale performantului microscop OPTOMIC OP-DENT.

Cel mai inalt standard de imagistica dentara – NewTom VGI evo si GO 3D vor fi prezente pentru prima oara la expozitia DENTA

Radiologie dentara ortopantomograf NewTom

 

Ortopantomograful NewTom GO este o unitate de radiologie 2D/3D versatila, la preturi accesibile. NewTom GO este proiectat de NewTom pentru a putea extinde posibilitatile de diagnosticare la toate cabinetele stomatologice. Ortopantomograful combina cele mai bune performante 2D cu cele mai noi tehnologii 3D.

Ortopantomograful NewTom VGI evo este o unitate de radiologie ce permite investigatia intregii zone maxilo-faciale utile pentru chirurgia estetica / functionala ortognatica si tratamente ortodontice. Ortopantomograful se remarca oferind o afisare exacta si detaliata avand cel mai mic punct de focalizare disponibil pe piata.

 

tratament endodontic la microscop optomic

Prezentari live – TRATAMENTUL ENDODONTIC GHIDAT DE MICROSCOP

In fiecare zi la orele 11:00, 13:00, 15:00 si 17:00 cu medicul stomatolog Dr. Florin Stanciu.

Performant si fiabil, microscopul OP-Dent de la OPTOMIC, indeplineste cele mai exigente cerinte in domeniul stomatologic. Acesta permite configurarea cu o gama larga de dispozitive de tratament, precum: sisteme de iluminat, separatoare de fascicule, binocluri, obiective, oculare si schimbatoare Galilei.

 

 

Printre produsele expuse in standul HALMADENT se numara: uniturile dentare Belmont, Chirana si Siger, autoclavele de clasa B Dxp DOMINA si LAFOMED, compresoare si aparate de aspiratie EKOM, unitate de aspiratie mobila ASPINA, fiziodispenser Chiropro L, piese de mana Chirana si Bien Air, microscop OP-Dent de la OPTOMIC, ortopantomografele NewTom VGI evo si  NewTom GO 3Dsi multe alte produse ce asteapta sa fie descoperite.

Bucuresti, Romexpo – pavilion C4 – C5, stand 11

23 – 25 noiembrie 2017

The post Noutati si evenimente speciale la expozitia Denta 2017 appeared first on Halmadent.ro.

]]>
https://www.halmadent.ro/expozitia-denta-2017/feed/ 0
Noutati si evenimente speciale la Ar-Medica 2017 https://www.halmadent.ro/expozitie-echipamente-stomatologice-ar-medica/ https://www.halmadent.ro/expozitie-echipamente-stomatologice-ar-medica/#respond Tue, 24 Oct 2017 09:53:49 +0000 https://www.halmadent.ro/?p=6172 The post Noutati si evenimente speciale la Ar-Medica 2017 appeared first on Halmadent.ro.

]]>

In perioada 02-04 noiembrie 2017 la Arad va avea loc expozitia de echipamente stomatologice AR-MEDICA, cel mai mare eveniment de profil din vestul tarii. Va asteptam la standul HALMADENT cu noutati, evenimente si oferte speciale, pentru vizitatorii standului.

cel mai inalt standard de imagistica la ar-medica

Cel mai inalt standard de imagistica dentara – NewTom GO 3D va fi prezent pentru prima data la AR-MEDICA

Ortopantomograful NewTom GO este o unitate de radiologie 2D/3D versatila, la preturi accesibile. NewTom GO, proiectat de NewTom pentru a putea extinde posibilitatile de diagnosticare la toate cabinetele stomatologice, combina cele mai bune performante 2D cu cele mai noi tehnologii 3D.

 

 

 

microscop optomic

Eveniment special: ERGONOMIA LUCRULUI LA MICROSCOP Sambata 04 noiembrie, 10.00-14.00, cu medicul stomatolog Vlad Lup

Performant si fiabil, microscopul OP-Dent de la OPTOMIC, indeplineste cele mai exigente cerinte in domeniul stomatologic. permite configurarea cu o gama larga de dispozitive de tratament, precum: sisteme de iluminat, separatoare de fascicule, binocluri, obiective, oculare si schimbatoare Galilei.

 

 

Printre produsele expuse in standul HALMADENT se numara: unituri dentare Chirana si Siger, autoclav clasa B Dxp DOMINA si LAFOMED, compresoare si aparate de aspiratie EKOM, unitate de aspiratie mobila ASPINA, fiziodispenser Chiropro L, piese de mana Chirana si Bien Air, microscop OP-Dent de la OPTOMIC si ortopantomograf NewTom GO 3D.

EXPO ARAD, Calea Aurel Vlaicu nr. 300, soseaua Arad-Nadlac

The post Noutati si evenimente speciale la Ar-Medica 2017 appeared first on Halmadent.ro.

]]>
https://www.halmadent.ro/expozitie-echipamente-stomatologice-ar-medica/feed/ 0