MaraMedica 2020 - noi tehnologii pentru stomatologie - Halmadent

MaraMedica – noi tehnologii pentru stomatologie | 27 – 29 februarie 2020 Leave a comment

 

In perioada 27 – 29 februarie va asteptam la expozitia de echipamente stomatologice MaraMedica din Baia Mare, Centrul de Instruire si Marketing al CCI Maramures – Aleea Expozitiei nr. 5. Vom fi prezenti cu o gama diversificata de echipamente stomatologice: unituri dentare si accesorii, compresoare, autoclave, fiziodispensere, lasere, instalatii radiologice.

Tehnologia laser – Elexxion – pentru prima oara la expozitia MaraMedica

De 17 ani, Elexxion dezvolta si produce in Germania lasere dentare pentru tratamente aplicabile pe țesuturile moi. Laserele Elexxion se bazeaza pe utilizarea tehnologiei superioare DPL. In functie de model laserele pot fi folosite in stomatologia generala, endodontie, implantologie, parodontologie, chirurgie etc. Pe langa gama de lasere, Elexxion pune la dispozitia pacientilor terapia suplimentara pentru parodontita si periimplantita – perio green – creata special pentru laserele Elexxion.

Descopera mai multe informatii despre laserele Elexxion aici →

Laser elexxion nano
Instalatie radiologica NewTom GO

Radiologie dentara – NewTom GO 3D – performanta extraordinara si imagini de inalta rezolutie

Combinatie intre cele mai bune performante si cele mai noi tehnologii in domeniu, instalatia radiologica NewTom GO 3D este alegerea ideala chiar si pentru cele mai pretentioase clinici stomatologice. Tehnologia exclusiva Safe Beam alaturi de protocoalele pentru doza redusa de radiatii permit adaptarea dozei de radiatii in functie de nevoile de diagnostic si de dimensiunile zonei anatomice, protejand astfel sanatatea pacientului.

Descopera mai multe informatii despre instalatiile radiologice NewTom aici →

Flexibilitate si perfectiune – Belmont Eurus – nou in gama Belmont

Liniile curbe, fluide, care definesc noul model dezvoltat de Belmont, incorporeaza designul european si standardele de calitate japoneze, cu eficienta echipamentului dentar. Unitul stomatologic Belmont Eurus creeaza o experienta confortabila pentru pacient, sigura pentru medicul stomatolog.

Descopera mai multe informatii despre uniturile Belmont aici →

Unit dentar Belmont Eurus S1 cu furtune sus

Compresoare Ekom – fiabile, silentioase, igienice

Utilizand cele mai noi tehnologii in domeniu, de peste 25 de ani Ekom ofera o gama completa de compresoare fara ulei la standarde europene pentru cabinetele stomatologice. In functie de varianta configurata, sunt capabile sa sustina pana la 40 de unituri stomatologice asigurandu-le un aer de inalta calitate, foarte igienic.  Silentioase si cu un design modern, permit amplasarea in cabinetul medical sau in laborator ca parte integrata a mobilierului.

Descopera mai multe informatii despre compresoarele Ekom aici →

Printre produsele expuse in standul Halmadent se numara:

  • lasere Elexxion
  • instalatie radiologica NewTom GO 3D
  • unit dentar Belmont Eurus S4
  • autoclave HäTmed, DXP Domina si Lafomed
  • compresoare Ekom si Antar
  • fiziodispensere Bien Air
  • piese de mana Bien Air si Chirana.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *