microscop dentar pentru endodontie

Prima sesiune de curs, “Endodontia pas cu pas”, a avut loc in perioada 10-11 iunie Leave a comment

microscop dentar pentru endodontie

Prima sesiune de curs, “Endodontia pas cu pas”, a avut loc in perioada 10-11 iunie la SMART DENTAL TRAINING Bucuresti

“Endodontia pas cu pas” este un modul de curs gandit pentru orice medic stomatolog pasionat de endodontie care doreste sa-si imbunatateasca modul de a gandi si a face endodontie, o incursiune teoretica si practica prin toata lumea endodontica, de la diagnostic la refacerea bontului.

Cursul s-a desfasurat pe durata a doua zile. O zi teoretica in care s-au abordat aspecte precum: stabilire diagnostic, ergonomia in timpul interventiei, izolare si pre-endo build-up, acces, prepararea sistemului endo, tehnici de irigare, obturarea spatiului endo, fiber post&build-up si monitorizare in endodontie. Iar, in cea de a doua zi toti cursantii au avut acces la un microscop pentru lucrarile practice.

SMART DENTAL TRAINING este primul centru de training din Romania care imbina experienta a trei experti, Vlad Lupu, Sorin Sirbu si Florin Stanciu si duce la un nou nivel endodontia asistata de microscop. In parteneriat cu HALMADENT si OPTOMIC, SMART DENTAL TRAINING organizeaza cursuri teoretice si practice despre endodontie cu cele mai bune solutii tehnice si practice.

Partea practica a cursurilor se desfasoara la o statie de lucru complet echipata cu aparatura, materiale si microscoape dentare.

curs practic pe microscop dentar OP-DENT

Microscop OP-Dent – EXIGENTA si PRECIZIE pentru TRATAMENTE STOMATOLOGICE

Microscopul OP-Dent de la OPTOMIC indeplineste cele mai exigente cerinte in domeniul dentar. Microscopul ofera una dintre cele mai largi game de sisteme de iluminare, separatoare de fascicul, dispozitive de captare a imaginii si de tratament, de pe piata. Microscopul este proiectat si construit folosind cele mai moderne si precise sisteme de fabricatie.

Caracteristicile optice si mecanice excelente, impreuna cu o mare mobilitate si versatilitate, fac din microscopul OP-Dent echipamentul ideal pentru orice tip de tratament.

Sistem Soft Move

Sistemul de miscare si franare Soft Move este conceput exclusiv pentru echipamentele OPTOMIC. Sistemul asigura o miscare libera de rotire si o excelenta mobilitate, lina si precisa.

COMPACT si VERSATIL

Microscopul OP-Dent este foarte practic in cabinetul stomatologic. Datorita bratului care se pliaza la dimensiuni minime ocupa putin spatiu in cabinet.

Stabilitatea si libertatea de miscare permit plasarea capului in orice pozitie dorita, facilitand astfel adoptarea unei pozitii ergonomice a specialistului in timpul interventiilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *