O solutie completa pentru aplicatii clinice in implantologie, chirurgie dentara si endodontie Leave a comment

 

Sustinem medicii stomatologi care ofera cel mai inalt nivel de performanta si confort pentru pacientii sai cu oferta promotionala pentru fiziodispenserul Chiropro L, cu 15% discount si valabilitate pana la 31 iulie 2019.

Fiziodispenserul Chiropro L, de la producatorul elvetian BienAir, captiveaza prin designul orientat catre utilizator si eficienta in timpul utilizarii. Cu secventele sale operationale pre-programate si un design ergonomic, Chiropro L este partenerul perfect pentru procedurile complexe in implantologie, chirurgie dentara sau endodontie. Secventele clinice pre-programate sunt afisate pe ecran si pot fi personalizate, adaptandu-se nevoilor fiecarui utilizator.

Fiabilitatea dovedita de sute de stomatologi este sustinuta de garantia de 2 ani, iar micile defectiuni nu vor afecta functionarea cabinetului datorita beneficiului oferit de Halmadent, service cu piesa la schimb. In cazul in care micile defectiuni nu sunt remediate pe loc, va oferim un produs similar la schimb pentru intreaga perioada de service.

Pachetul Chiropro L contine cel mai puternic micromotor de pe piata, MX-I LED si piesa contraunghi cu cel mai mic cap, ambele de la Bien Air.

MICROMOTOR ELECTRIC PE INDUCTIE MX-i LED

Cu o greutate de numai 119 grame, micromotorul electric pe inductie MX-i LED este cel mai puternic de pe piata, dezvoltand un cuplu de 4,8 Ncm si o turatie intre 100-40.000 rpm. Cuplul ridicat al micromotorului  asigura un mod de lucru confortabil si precis, indiferent de turatia la care se lucreaza.

PIESA CONTRAUNGHI 20:1L MICROSERIES

Echipata cu sistem unic de iluminare, cu doua fibre optice -DUAL LOOK TM – piesa contraunghi CA20:1L MicroSeries ofera o iluminare uniforma si o vizibilitatea perfecta a zonei de lucru.

Optional, sistemul Chiropro L poate fi configurat cu sistemul unic de irigare Kirschner/Meyer prin piesa contraunghi CA20:1L MicroSeries cu sistem de irigare. Sistemul Kirschner/Meyer propune o racire prin interiorul frezei care se face mult mai usor si mai eficient.

Mai multe detalii despre sistemul complet CHIROPRO L aici →

Avantajele fiziodispenserului Chiropro L:

  • secvente complete pentru 7 dintre cele mai folosite sisteme de implanturi de pe piata, un program special pentru endodontie si 4 programe pentru chirurgie dentara
  • interfata simpla si intuitiva
  • micromotor puternic si fiabil si piesa contraunghi cu cel mai mic cap de pe piata
  • pompa peristaltica inovativa: rata fluxului 30-125 ml/min
  • pedala multifunctionala cu functiile: viteza progresiva, pornirea/oprirea pompei peristaltice, selectarea programelor, inversarea sensului de rotatie a micromotorului

Fiziodispenserul poate fi achizitionat aici → 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *