Instrumentar dentar 100% inox – 5 ani garantie*

Cu o traditie de peste 20 de ani, DENTECH produce o gama larga de instrumentar dentar necesar in interventiile stomatologice: bisturie, cutite, chiurete, clesti, foarfece, pense, spatule, fuloare, instrumentar pentru modelaj, adaptoare, aplicatoare fire, inele de cauciuc sau rulouri, departatoare, elevatoare, ciupitoare os, ciocan tehnic si ciocanel metal etc.

Instrumentarul DENTECH este creat 100% din inox de cea mai buna calitate, produs in Germania si alte tari din Uniunea Europeană. Designul si rezistenta la coroziune asigura nevoile practicienilor conform standardelor din Uniunea Europeană, fiind certificate conform standardului EN ISO 9001 in conformitate cu CE conform Council Directive 93/42/ECC.

Daca ai instrumentar defect, produs de DENTECH in urma cu maxim 5 ani, suna la HALMADENT si vei primi un produs nou. Nu ai nevoie de factura, certificat de garantie sau alte acte ale produsului.

In plus, instrumentarul nu trebuie sa fie cumparat de la HALMADENT – vei primi un produs DENTECH nou, indiferent de unde a fost cumparat!

*garantia acopera defectiuniunile de rupere sau rugina aparute in termen de 5 ani de la data productiei in conditii de utilizare conforma.

Se arată toate cele 4 rezultate