Congresul International de Estetica Dentara – SSER, 9-11 mai 2019 Leave a comment

Partener de incredere al medicilor stomatologi din Romania de peste 15 ani, Halmadent va intampina cu noutati si promotii speciale la cea de-a 16-a editie a Congresului International de Estetica Dentara. Misiunea noastra este de a satisface nevoile tehnologice ale clientilor, cu o echipa de profesionisti cu experienta, produse de calitate, marci de renume si servicii de valoare.

Instalatie radiologica NewTon GO 3D

Cu o experienta de peste 20 de ani, compania italiana NewTom si-a castigat renumele mondial ca fiind primii care au brevetat si dezvoltat tehnologia Cone BEAM 3D in domeniul chirurgiei maxilo-faciale. Sigur atat pentru pacient cat si pentru tehnician, sistemul Safe BEAM regleaza automat dozajul de radiatii in functie de densitatea osoasa a pacientului. 

Dispozitivele radiologice de la NewTom sunt disponibile in mai multe configuratii, ce pot deservi zone medicale variate: stomatologie, ORL, chirurgie maxilofaciala sau examinari ale coloanei vertebrale.

Tehnologia inovativa si eficienta incorporata in modelul NewTom GO 3D indeplinesc cele mai exigente cerinte. Performanta ireprosabila in orice situatie este sustinuta de o garantie de 5 ANI, promotie valabila pana la 30 iunie 2019. De asemenea, sunt incluse si 2 zile de training dedicat din partea specialistilor Halmadent.

 

Unit dentar Belmont SP-CLEO II

 

Echipat cu furtune jos și suport pliabil pentru picioare, unitul dentar SP-CLEO II a fost dezvoltat pentru o multitudine de tratamente medicale si pentru instalarea in cele mai provocatoare locatii, in privinta spatiului, fara niciun compromis privind utilizarea si functionalitatea. Ultra-manevrabilitatea mesei medicale si a blocului scuipator, durabilitatea si usurinta utilizarii sunt, de asemenea, caracteristicile unitului dezvoltat de Belmont.

Garantia de 5 ani si fiabilitatea dovedita de 45 de ani de traditie si renume in domeniu, de catre uniturile Belmont, sunt sustinute de un contract de service rapid, in maximum 24 h. In plus, acum unitul dentar SP-CLEO II de la Belmont beneficiaza de 20% reducere.

 

 

Printre produsele expuse in standul HALMADENT se numara: unit dentar SP-CLEO II de la Belmont, instalatie radiologica NewTom GO 3D, compresor de 25 litri cu carcasa de insonorizare si uscator de aer de la Ekom, o gama larga de piese de mana de la Bien Air si sistem complet pentru sterilizarea instrumentelor din cabinetul stomatologic, ce contine autoclav Dxp Domina, filtru automat cu osmoza inversa PURITY si sigilator pentru instrumente.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *