Tehnologii de ultima generatie la Denta 2018, editia de primavara Leave a comment

2018-04 Denta de Primavara Bucuresti_fb cover 820x461

Expozitia Denta 2018, editia de primavara – 19 – 21 aprilie, 2018

Va asteptam la standul Halmadent – pavilion B1, stand 26, Romexpo, Bucuresti

In cadrul evenimentului, medicii stomatologi beneficiaza de consultanta gratuita din partea specialistilor Halmadent. De asemenea, ei pot testa:

  • cele mai inalte standarde de imagistica – New Tom Go 3D,
  • unituri Siger si Chirana,
  • autoclave DOMINA DXP si LAFOMED,
  • Lampa foto Woodpecker cu acumulator,
  • compresor Antar,
  • fiziodispenser Bien Air.

Halmadent pune la dispozitia medicilor stomatologi si o gama variata de piese de mana realizate de producatori renumiti, precum si multe alte echipamente stomatologice necesare oricarui medic care vizeaza performanta.

Unitul dentar SIGER U200 va fi prezentat la expozitia DENTA 2018, editia de primavara

Unitul dentar SIGER U200 reuneste designul atractiv, tehnologia de ultima generatie, performanta, fiabilitatea si calitatea optima pentru a indeplini cerintele practicii dentare.

Acesta este echipat cu turbina BLACK PEARL ECO si un micromotor fara perii, pe inductie magnetica MCX LED de la Bien Air.

Datorita designului, materialelor de calitate folosite in constructia unitului, cat si a finisajelor de exceptie, SIGER U200 îndeplineste normele europene in materie de igiena, protectia mediului si siguranta.

Cel mai inalt standard de imagistica dentara – NewTom GO 3D 

2018-04 Denta de Primavara Bucuresti_fb 3Ortopantomograful NewTom GO este un model reprezentativ pentru cele mai inalte standarde de imagistica dentara, cu multiple variante de vizualizare si un nivel superior de prelucrare, adaptate chiar si celor mai moderne clinici stomatologice. Este o unitate de radiologie 2D/3D versatila, la preturi accesibile. NewTom GO este proiectat pentru a putea extinde posibilitatile de diagnosticare la toate cabinetele stomatologice. Ortopantomograful combina cele mai bune performante 2D cu cele mai noi tehnologii 3D.

Cu peste 20 de ani de experienta, cercetare si inovatie, NewTom s-a remarcat prin excelenta si calitate. Inovatoare si fiabile, unitatile de radiologie dentara NewTom garanteaza cele mai bune rezultate de diagnosticare.

NewTom garanteaza o performanta tot mai ridicata, generand imagini cu o rezolutie incepand de la  75µm – grosimea minima a sectiunii (masuratori precise, diagnosticare corecta, rata de succes a tratamentului crescuta, diminuare riscuri).

Domenii de aplicabilitate CBCT: implantologiechirurgieendodontieortodontie, patologii ORL si orice alte ramuri ale stomatologiei  in care se cer imagini clare fie ale partii osoase, fie ale partilor moi asociate acestora.

Necesitatea CBCTului in ENDODONTIE

Sistemele NewTom ne ofera imagini cu rezolutii incepand de la 75µm si 16 bit image depth (peste 65.000 de nuante de gri), ceea ce ne permite sa identificam mai bine detaliile anatomice si structura osoasa; putem explora in detaliu structura zonei de interes, navigand simultan pe multiple planuri.

Relatia CBCT – IMPLANT DENTAR

Aparatura si softul NewTom permite crearea sectiunilor transversale pentru analiza calitativa a diferitelor zone aflate in interiorul volumului. Putem aprecia corect traiectoria, inclinatia, adancimea sau inaltimea acestuia si masura cu precizie densitatea osoasa, distantele si dimensiunile care ne intereseaza. Toate acestea fac posibila simularea corecta si planificarea cu precizie a unui implant.

Aparatura NewTom ne ofera o claritate deosebita pentru imaginile 2D si 3D (camp vizual maxim 24×19 cm), in care pot fi identificate si marcate cu usurinta: inclinatiile de radacina, pozitia dintilor, absorbtia, cresterea hiperplastica, anomalii ale structurii dintelui si pozitia canalului mandibular.

Chirurgie orala si maxilo-faciala

Aparatura NewTom ofera informatii detaliate ale articulatiei, structurii anatomice si anatomiei individuale, astfel incat se poate prescrie cel mai rezonabil tratament post-operatoriu.

Printre produsele expuse in standul HALMADENT se numara: uniturile dentare Chirana si Siger, autoclavele de clasa B Dxp DOMINA si LAFOMED, compresoare si unitatea de aspiratie mobila ASPINA, fiziodispenser Chiropro, piese de mana Chirana si Bien Air, microscop OP-Dent de la OPTOMIC, ortopantomografuli  NewTom GO 3D si multe alte produse ce asteapta sa fie descoperite.

Bucuresti, Romexpo – pavilion B1, stand 26

19- 21 aprilie 2018

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *