Denta 2018 – Cele mai noi tehnologii si produse in medicina stomatologica Leave a comment

In perioada 15 – 17 noiembrie va asteptam in standul Halmadent la expozitia Denta 2018

Bucuresti, Romexpo – pavilion B1, stand 48-50

Vom fi prezenti cu o gama completa de echipamente stomatologice: 12 tipuri diferite de unituri dentare, peste 50 de modele de piese de mana, fiziodispensere, autoclave, compresoare si multe altele. In plus, puteti descoperi si cel mai inalt standard de imagistica dentara cu CBCT NewTom GiANO HR, expus pentru prima oara la DENTA 2018. De asemenea va invitam sa participati la demonstratiile live ale performantului microscop OPTOMIC OP-DENT.

 

Performanta si precizie in imagistica dentara – NewTom Giano HR – pentru prima oara la expozitia DENTA

Cel mai complet CBCT hibrid pentru imagistica 2D/ 3D,  NewTom GiANO HR executa o gama larga de examinari in cel mai mic detaliu. Asigură performanțe superbe în fiecare situație cu senzorul său relocabil, noul sistem teleradiografic și configurări 3D care satisfac fiecare nevoie. NewTom GiANO este o solutie imagistica ce ofera o gamă largă de examene 2D si 3D pentru diagnosticare exacta si precisa; de asemenea volume 3D cu FOV de la 4 x 4 cm și 16 x 18 cm și rezoluție până la 68 μm, cea mai mare rezoluție disponibilă pe piaţă.

 

 

 

Prezentari live – TRATAMENTUL ENDODONTIC GHIDAT DE MICROSCOP

Performant si fiabil, microscopul OP-Dent de la OPTOMIC, indeplineste cele mai exigente cerinte in domeniul stomatologic. Acesta permite configurarea cu o gama larga de dispozitive de tratament, precum: sisteme de iluminat, separatoare de fascicule, binocluri, obiective, oculare si schimbatoare Galilei.

16 noiembrie – prezinta medicul stomatolog Dr. Florin Stanciu.

 

 

 

Printre produsele expuse in standul HALMADENT se numara: uniturile dentare Belmont, Chirana si Siger, autoclavele de clasa B Dxp DOMINA si LAFOMED, compresoare si aparate de aspiratie EKOM, unitate de aspiratie mobila ASPINA, fiziodispenser Chiropro L, piese de mana Chirana si Bien Air, microscop OP-Dent de la OPTOMIC, CBCT NewTom si multe alte produse ce asteapta sa fie descoperite.

Bucuresti, Romexpo – pavilion B1, stand 48-50

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *