unit ambidextru Siger U500

U500 Siger, unitul dentar ambidextru construit special pentru medicii care prefera sa lucreze cu mana stanga Leave a comment

unit ambidextru SIGER U500

Tehnologia de ultima generatie SIGER se adapteaza preferintelor medicului stomatolog: sistemul de rotire a mesei medicale permite interventiile stomatologice pe partea stanga, indiferent de complexitate.

Materiale premium, tehnologie de ultima generatie si design atractiv – asa se prezinta unitul dentar ambidextru SIGER U500, reusind sa imbine performanta de exceptie, fiabilitatea si materialele de calitate superioara pentru a indeplini cerinte de ultima ora in materie de practica dentara.

Unitul stomatologic SIGER U500 poate fi manevrat si de pe partea stanga, acest lucru fiind posibil datorita sistemului facil de rotire a mesei medicale. Astfel, SIGER U500 permite medicilor stomatologi utilizarea instrumentelor dentare in functie de mana dominanta, in conditii de confort si siguranta maxima.

Care sunt caracteristicile care fac din unitul SIGER U500 piesa de rezistenta a cabinetului stomatologic?

Tehnologie: configurabil cu 5 posturi, implementeaza tehnologia micromotoarelor pe inductie magnetica de la Bien Air, apreciate si recomandate pentru fiabilitate si rezistenta.

Confort si ergonomie: tehnologia de culisare orizontala a sezutului rezolva problema „frecarii spatelui” si face ca fotoliul sa fie unul dintre cele mai confortabile, atat pentru pacient, cat si pentru medicul stomatolog.

Ambidextru: rotirea mesei medicale la 180° se poate face usor, fara interventia unui tehnician, astfel, SIGER U500 poate fi manevrat fie de pe partea stanga, fie de pe partea dreapta.

SIGER U500 este echipat cu:

  • Micromotor Bien Air: in configuratia standard se poate opta pentru micromotor Bien Air cu perii MCR2 IR sau micromotor MCX LED fara perii;
  • Masa medicala montată pe brat pantografic, cu frana pneumatica si panou de comandă touchpad;
  • Masa asistentei dispune de un panou de comandă touchpad și 4 posturi pentru instrumente;
  • Blocul scuipator este dotat cu sistem de apa distilata integrat in constructia unitului, cu posibilitate de comutare la reteaua de apa;
  • Lampa scialitica cu tehnologie LED, are intensitate luminoasa reglabila intre 6.500-26.000 lux si temperatura de culoare 4300°K;
  • Fotoliu confortabil pentru pacient: cu sistem de siguranta activa, tapiterie antibacteriana fara cusaturi si tetiera dublu articulata;
  • Pedala multifunctionala cu excursie laterala: permite reglarea turatiei micromotorului si a turbinei, reglarea fotoliului dentar si accesarea pozitiei de urgenta.

Calitatea de exceptie a unitului stomatologic SIGER U500 este sustinuta de garantia de 2 ani, iar eventualele defectiuni care pot aparea vor fi acoperite de catre Halmadent prin servicii de service garantat in maximum 24h.

Pana la data de 31 octombrie, unitul dentar SIGER U500 poate fi achizitionat la un pret special, cu 500€ reducere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *