Oferta speciala piese de mana si accesorii de intretinere Bien Air

Un motiv in plus pentru a alege turbinele dentare, piesele contraunghi si produsele de intretinere BienAir Leave a comment

Pentru ca vrem sa sustinem medicii stomatologi care cauta cel mai inalt nivel de performanta pentru pacientii lor, continuam oferta speciala pentru piesele de mana Bien Air si pentru perioada 21-31 iulie. Tehnologia elvetiana si calitatea premium a turbinelor dentare, pieselor contraunghi si accesoriilor de intretinere BienAir fac din acestea partenerul ideal de care aveti nevoie in cabinetul dumneavoastra.

Turbina dentara Bien Air TORNADO LK cu cupla MULTIflex reducere

Turbina dentara Bien Air TORNADO LK cu cupla MULTIflex cea mai puternica si silentioasa turbina dentara de pe piata

Cu o putere de 30W si un nivel de zgomot de doar 55dB(A), turbina dentara BienAir TORNADO LK este o inovatie ce ridica standardele in domeniul stomatologic (pretul redus include cupla MULTIflex).

Turbina poate fi achizitionata de aici → 

 

Turbina dentara BORA L LED de la BienAir, cu cupla Unifix Turbina dentara Bien Air BORA L LED cu cupla Unifix reducerePerformanta, usoara, eleganta si puternica

Valva antiretractie SealedHeadTM  previne patrunderea fluidelor in capul instrumentului si reduce riscul de contaminare incrucisata. Datorita valvei antiretractie SealedHeadTM, turbina dentara BORA L LED de la BienAir va garanteaza o igiena impecabila, un plus de siguranta si mai mult confort pentru pacientii dumneavoastra (pretul redus include cupla Unifix).

Turbina poate fi achizitionata de aici → 

 

Accesoriile necesare pentru intretinerea si curatarea turbinelor dentare sunt si ele la oferta pana in 31.07.2017

Spray curatare Bien Air SPRAYNET, Vaselina lubrifiere Bien Air LUBRIMED si Spray lubrifiere Bien Air LUBRIFLUID.

Procesul de intretinere este simplu si usor de realizat. Inainte de a incepe, apasati butonul de deblocare si scoateti freza, apoi deblocati orificiile de apa/aer cu ajutorul firului de curatare Bien-Air. Spalarea interioara si exterioara se realizeaza cu Spray-ul de curatare Bien Air SPRAYNET. Urmatorul pas este dezinfectarea manuala, urmat de lubrifierea cu spray-ul Bien Air LUBRIFLUID sau cu vaselina Bien Air LUBRIMED. Intregul proces se finalizeaza cu sterilizarea pieselor in autoclav. Noi va recomandam sa folositi autoclavul Domina Plus B pentru volumul util mai mare cu pana la 57% comparativ cu autoclavele conventionale si rapiditatea crescuta a ciclului de sterilizare.

Intreaga schema de intretinere a turbinelor dentare Bien Air va este diponibila si in schema de mai jos.

BienAir intretinere turbine

Piesa contraunghi Bien Air 1:1LPiesa contraunghi Bien Air 1:1L – silentiosa, precisa, fiabila

Iluminarea dubla prin tehnologia DuaLook LIGHT si cele 3 cai separate apa/aer sunt doar cateva dintre functiile ce recomanda acesta piesa in cabinetele stomatologice de inalta performanta. Piesa contraunghi Bien Air 1:1L este ergonomica si va asigura o aderenta excelenta si o manevrabilitate de exceptie. Piesa contraunghi 1:1L este compatibila cu toata gama de micromotoare de la BienAir.

Piesa contraunghi poate fi achizitionata de aici → 

 

 

 

Piesa contraunghi Bien Air 1:5Lvizibilitate si o manevrare perfecta Piesa contraunghi Bien Air 15L oferta

Iluminare uniforma si o vizibilitate perfecta a zonei de lucru, fara umbre, inclusiv in fata frezei, cu ajutorul sistemului cu doua fibre optice DUALOOK LIGHT. In plus, piesa contraunghi Bien Air 1:5L cu mecanismul de blocare al frezei, ACCU-CHUCK, impreuna cu cel de antrenare a rotoarelor, va garanteaza o operare fara dezechilibre sau vibratii, in timpul celor mai dificile interventii stomatologice. Piesa contraunghi 1:5L este compatibila cu toata gama de micromotoare de la BienAir.

Piesa contraunghi poate fi achizitionata de aici → 

 

Acesoriile necesare pentru intretinerea si curatarea pieselor contraunghi sunt si ele la oferta pana in 31.07.2017:

Spray curatare Bien Air SPRAYNET si Spray lubrifiere Bien Air LUBRIFLUID.

Procesul de intretinere pentru piesele contraunghi este la fel de simplu precum cel explicat mai sus, pentru turbine. Inainte de a incepe, indepartati freza si lasati mecanismul de blocare in pozitia deschis, apoi deconectati instrumentul de la micromotor. Deblocati orificiile de apa/aer cu ajutorul firului de curatare Bien-Air. Spalarea interioara si exterioara se realizeaza cu Spray-ul de curatare Bien Air SPRAYNET. Urmatorul pas este dezinfectarea manuala, urmat de lubrifierea cu spray-ul Bien Air LUBRIFLUID. Intregul proces se finalizeaza cu sterilizarea pieselor in autoclav. Si pentru sterilizarea acestor piese va recomandam sa folositi autoclavul Domina Plus B pentru volumul util si rapiditatea crescuta a ciclului de sterilizare.

BienAir-intretinere piese contraunghi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *