Noutati si evenimente speciale la AR-MEDICA 2018 Leave a comment

Expozitia de echipamente stomatologice AR-MEDICA, cel mai mare eveniment de profil din vestul tarii, va avea loc in acest an in perioada 1-3 noiembrie. Cum v-a obisnuit,  HALMADENT va intampina si la aceasta editie cu noutati, evenimente speciale si oferte promotionale.

 

 

Eveniment special: ERGONOMIA LUCRULUI LA MICROSCOP Vineri 02 noiembrie, 11.00-14.00, cu medicul stomatolog Vlad Lup

Performant si fiabil, microscopul OP-Dent de la OPTOMIC, indeplineste cele mai exigente cerinte in domeniul stomatologic. Permite configurarea cu o gama larga de dispozitive de tratament, precum: sisteme de iluminat, separatoare de fascicule, binocluri, obiective, oculare si schimbatoare Galilei.

 

Printre produsele expuse in standul HALMADENT se numara: unituri dentare Chirana, Belmont si Siger, autoclav clasa B Dxp DOMINA si LAFOMED, compresoare si aparate de aspiratie EKOM, unitate de aspiratie mobila ASPINA, fiziodispenser Chiropro L, piese de mana Chirana si Bien Air, microscop OP-Dent de la OPTOMIC si ortopantomograf NewTom GO 3D.

 

Cel mai inalt standard de imagistica dentara – NewTom GO 3D 

Ortopantomograful NewTom GO este o unitate de radiologie 2D/3D versatila, la preturi accesibile. NewTom GO, proiectat de NewTom pentru a putea extinde posibilitatile de diagnosticare la toate cabinetele stomatologice, combina cele mai bune performante 2D cu cele mai noi tehnologii 3D.

 

 

EXPO ARAD, Calea Aurel Vlaicu nr. 300, soseaua Arad-Nadlac

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *