Potential de diagnostic nelimitat cu instalatia de radiologie GiANO HR Leave a comment

GiANO HR – Performant si precis

Puternic si versatil, GiANO HR este un dispozitiv complet pentru examinări 2D și 3D, pentru stomatologie, chirurgie maxilo-faciala si otorinolaringologie. Imagini cu cea mai mare rezolutie de pe piata, algoritmi brevetati, un panou de control touchscheen de 10″si software-ul NNT oferit de NewTom, ajuta medicii stomatologi sa obtina rezultate precise in diagnosticare.

Pentru ca vrem sa sustinem medicii stomatologi care cauta cel mai inalt nivel de performanta pentru pacientii lor, instalatia radiologica GiANO HR are acum 5 ANI GARANTIE*. Garantia standard este de 2 ani, si in plus beneficiati de 3 ani extra garantie pentru tub si senzor. Oferta speciala este valabila pana la 31 iulie 2019.

Instalatia radiologica GiANO HR de la NewTom

ofera multiple unghiuri de secționare, vedere panoramică, reconstrucție multiplanară, analiza densitații osoase, simulare de implanturi si poate fi instalat intr-una din cele trei configurații 3D, usor de actualizat:

  • 3D PRIME – 10×8 cm este potrivit pentru toate diagnozele dentare si nevoile de planificare a implanturilor
  • 3D ADVANCED – 13×16 cm ofera un camp vizual extins, cu rezolutie maxima, ce acopera si nevoile de examinare ORL
  • 3D PROFESSIONAL – 16×18 cm asigura performanta maxima a diagnosticarii capului si gatului pentru a investiga intreaga zona dento-maxilo-faciala si coloana vertebrala cervicala.

Mai multe detalii despre instalatia radiologica GiANO HR aici → 

In plus, un mod exclusiv 3D-XF (functia eXtra) utilizeaza traiectorii aproape de structurile anatomice, permitand imagini de rezolutie de 68 μm, ideale pentru captarea fiecarui detaliu, in special in aplicatiile endodontice.

Cercetarile in curs de desfasurare privind modalitatile de a proteja sanatatea si siguranta pacientilor au determinat NewTom sa dezvolte protocoale cu doze mici de radiatii. Tehnologia SafeBeamTM si alinierea servo-asistata minimizeaza dozele de raze X, iar o gama de trei niveluri diferite de emisii permite utilizatorilor sa minimizeze doza de raze X in functie de nevoile reale de diagnostic.

Imaginile panoramice sunt eficiente datorita tehnologiei speciale de filtrare auto-adaptiva si a beneficiilor setarilor teleradiografice de la senzorul relocabil, utilizat atat pentru examinarile PAN cat si CEPH. Senzorul dedicat CMOS, foarte sensibil, impreuna cu tubul de raze X, de ultima generatie, asigura o calitate a imaginii 2D impecabila. Calitatea imaginii 3D este garantata prin algoritmul de reconstructie 3D, tehnologia de scanare 360°, imaginile de referinta Scout si filtrele adaptive pentru artefacte metalice.

Cu Giano HR, calitatea imaginii de neegalat este numitorul comun in toate circumstantele examinarii.

Performantele instalatiei radiologie GiANO HR sunt sustinute si de serviciile Halmadent, printre care 2 zile de training dedicat pentru utilizare, in locatia clientului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *